Let CGS Romania entertain YOU

UPDATE:

I-am găsit pe #ceimaisimpaticifani ai starului britanic care va concerta pe 17 iulie, în Piața Constituției. Alexandra, Anamaria, Tudor, Antonio, Dan, Dumitru, Ana Maria și Rosalba sunt cei opt colegi care vor cânta la unison cu cei peste 65.000 de fani ai starului britanic.

Vremea se anunță perfectă, fără ploaie sau nori, și cu peste 35 de grade.

Așadar, să le urăm distracție frumoasă!

CGS castigatori

 

 

Ne-am gândit cum să facem ca zăpușeala de afară să fie mai ușor de suportat.

Am zis să cumpărăm înghețată, dar ne-am răzgândit. Am crezut că până ajunge la voi se topește și oricum momentul se va uita repede. Apoi, ne-am amintit că ceva memorabil se va întâmpla în Piața Constituției. Nu știți când? Căutați repede pe Google. Cuvinte cheie: 17 iulie, Piața Constituției.

Acum că ați văzut despre ce e vorba, vă invităm să ne jucăm puțin împreună. Nu, nu. Nu o să fie greu. Trebuie doar să fiți simpatici. Doar atât pentru că noi ne-am propus să găsim cei mai simpatici 8 fani.

Așadar, dacă vrei să fii pe 17 iulie în Piața Constituției la cel mai tare concert al anului 2015, noi iți punem la dispoziție biletele, tu te asiguri că vei fi acolo la timp!

CGS concurs

Și e simplu. Dacă ești coleg cu noi, așteptăm, pe adresa de e-mail [email protected], o fotografie cu tine în care să ne arăți că ești cel mai mare și cel mai simpatic fan al starului britanic.

Așadar, pe 13 iulie, vom afla cine merge la cel mai tare concert al anului 2015!