Interviul lunii – Mihaela Bodor, Workforce Team

Este programator în cadrul CGS România de aproape 8 ani, lucrând de la distanță, din orașul Galați. Vă invităm să parcurgeți un scurt interviu cu colega noastră, ca să o cunoașteți mai bine.

  1. Povestește-ne puțin despre tine și despre rolul tău în cadrul proiectului pe care lucrezi.

Mă numesc Mihaela Bodor, fac parte din echipa Workforce și mă ocup de aplicațiile web din CGS. Rolul meu în companie este de a dezvolta și optimiza codul pentru numeroase proiecte, atât destinate clienților noștri, cât și cele care le permit colegilor să-și desfășoare munca mai rapid și mai eficient.

  1. Spune-ne care sunt cele 3 lucruri care îți plac și te motivează legat de job-ul tău.

Unul dintre aspectele cele mai motivante la locul meu de muncă este că am oportunitatea de a rezolva probleme tehnice diverse în fiecare zi, nici o problemă nu seamănă cu alta. Îmi place că pot să abordez problemele folosindu-mă de creativitate pentru a găsi soluții optime în dezvoltarea unui software. Ai un sentiment de satisfacție atunci când știi că ai contribuit la performanțele unui proiect.

  1. Care au fost cele mai mari provocări pe care le-ai întâmpinat de-a lungul timpului și cum le-ai depășit?

Provocări mai mici sau mai mari pot fi în fiecare zi, dar cea mai mare provocare este evoluația rapidă a tehnologiei. Tendințele în IT sunt în continuă schimbare, trebuie în fiecare zi să fii dispus să înveți lucruri noi și să te autoinstruiești. Uneori devine frustrant când simți că nu stăpânești suficient unele abilități, este un domeniu vast și complex. De multe ori apelez la o abordare pozitivă, dar și la perseverență pentru a depăși momentele dificile.

  1. Care a fost cel mai memorabil moment din experiența ta la CGS?

Nu am un singur moment memorabil la CGS ci mai multe. Multe amintiri frumoasa le am din întâlnirile cu colegii, cu oamenii cu care lucrez împreună și îmi petrec o bună parte din timp. La Galați suntem o echipă foarte apropiată și de fiecare dată când luăm masa sau ieșim în oraș mă încarc cu energie și bună dispoziție. De asemenea, sunt foarte plăcute și team-building-urile, când ai ocazia să îți cunoști și colegii din cealaltă parte a țării.

  1. Ce pasiuni ai în afara programului de lucru?

Mare parte a week-end-urilor mi-o petrec plimbându-mă, în orice loc sălbatic, cât mai departe de oraș și cât mai aproape de munte cu putință. Îmi place foarte mult și să înot, deși sunt încă novice în acest domeniu. Când simt nevoia să mă relaxez îmi place să gătesc sau să citesc din diverse domenii.                                                

Îți mulțumim!

Astfel de interviuri ne ajută să înțelegem mai bine experiența colegilor la CGS și să ne inspirăm din poveștile lor.