Întâlnirile cu Tudor Chirilă continuă la Galați, Miercurea Ciuc și Târgu-Jiu!

Prima ediție din acest an a evenimentului ”Cum m-am recrutat? Povești cu mine și despre tine” s-a bucurat de un succes peste așteptări! 🙂 Numărul mare de participanți și reacțiile pozitive ale tinerilor care au participat la primele trei întâlniri ne-au convins că trebuie să continuăm seria dialogurilor cu studenții aflați la început de drum și în Galați, Miercurea Ciuc și Târgu-Jiu!

 width=

Tinerii care doresc să afle care sunt provocările, dar și satisfacțiile unei cariere construite cu dăruire și determinare, despre cât de lungă și anevoioasă poate fi calea către succes, cât și despre oportunitățile pe care trebuie să le caute în viața profesională, sunt așteptați să ni se alăture:

  • Galați: luni, 8 mai, ora 15:00, în Aula Magna a Universității “Dunărea de Jos” din Galați, str. Domnească nr. 111.
  • Miercurea Ciuc: luni, 15 mai, la sediul CGS România, Piața Libertății nr. 4-6.
  • Târgu-Jiu: luni, 22 mai, ora 15:00, în Sala de Conferințe a Campusului Universitar Debarcader din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu, Str. Tineretului nr. 1.

Așa cum v-ați obișnuit deja, din relatările noastre de la evenimentele precedente, Tudor Chirilă este deschis la întrebările și curiozitatea tinerilor studenți și le va dezvălui experiențe inedite din cariera sa, dar și lucruri care i-ar putea inspira și motiva pe aceștia în construirea unei cariere solide în domeniul ales. Fiecare întâlnire cu artistul va cuprinde o sesiune de întrebări și răspunsuri, o sesiune de autografe, precum și o vizită la sediul CGS din orașul respectiv. Așadar, îi sfătuim atât pe studenți, cât și pe colegii noștri, să se pregătească pentru o discuție sinceră cu Tudor. Și să nu uitați să îi cereți un autograf! 🙂

Suntem încântați că evenimentul nostru se bucură de susținerea oferită de cele două universități, din Galați, respectiv Târgu-Jiu, și abia așteptăm să aflăm care vor fi impresiile voastre despre interacțiunea cu artistul!

Ne veeeedeeem luuuuni! 🙂

#CGSDreamTeam #FriendsWorkingTogether