Horia Brenciu vine în orașul tău!

După două ediții de succes, cu invitați speciali și carismatici și participanți energici și motivați, am ajuns la cea de-a treia ediție a evenimentului care s-a bucurat de multă popularitate în rândul tinerilor: „Cum m-am recrutat? Povești cu mine și despre tine”. Și de această dată, ne-am asociat cu șase universități de prestigiu din țară și vom pleca “în turneu” pin țară, în toate cele șase centre CGS România, la Sibiu, Galați, Brașov, Miercurea Ciuc, Târgu-Jiu și București!

Invitatul special care ne va însoți pe parcursul celor șase întâlniri este artistul supranumit omul-spectacol – Horia Brenciu! El le va vorbi studenților despre provocările și satisfacțiile unei cariere construite cu răbdare și determinare, pentru că, așa cum știți deja, „Cum m-am recrutat? Povești cu mine și despre tine” este dedicat tinerilor aflați la început de drum în viața profesională. Cei care doresc să afle care sunt provocările, dar și satisfacțiile unei cariere, despre cât de lungă și anevoioasă poate fi calea către succes, cât și despre oportunitățile pe care tinerii trebuie să le caute în viața profesională, sunt așteptați să ni se alăture într-unul din cele șase orașe, astfel:

  • Sibiu: 26 aprilie
  • Galați: 3 mai
  • Brașov: 7 mai
  • Miercurea Ciuc: 8 mai
  • Târgu-Jiu: 15 mai
  • București: 17 octombrie

Deschis la întrebările și curiozitatea tinerilor studenți, Horia Brenciu a acceptat cu bucurie și mult entuziasm invitația noastră și abia așteaptă să-și cunoască interlocutorii! El va dezvălui experiențe inedite din cariera sa, dar și lucruri care îi vor ajuta pe tineri să-și construiască o carieră solidă în domeniul ales. Fiecare întâlnire cu artistul va avea o sesiune de întrebări și răspunsuri, o sesiune de autografe, precum și o vizită la sediul CGS din orașul respectiv. Cool, nu? 🙂

Suntem mândri că evenimentul nostru se bucură de susținerea oferită de cele mai prestigioase universități din țară, interesate de viitorul studenților lor, chiar și după absolvirea studiilor. Scopul acestor evenimente este acela de a risipi incertitudinea cu care se confruntă unii dintre studenți și de a oferi orientare și motivație spre cariera visată.

Mulțumirile noastre pentru susținerea acestui eveniment merg către: Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, Universitatea „Transilvania” din Brașov, Universitatea Sapientia din Miercurea Ciuc, Universitatea Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu și Universitatea din București!

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook pentru a afla detalii și impresii despre fiecare eveniment din cadrul turneului!

 

#CGSDreamTeam #FriendsWorkingTogether