Hai să facem istorie la Winter Corporate Games 2024!

Vineri, 09 februarie, se va da startul ediției din acest an a Winter Corporate Games! Sunteți pregătiți pentru un weekend plin de adrenalină și distracție? În joc sunt multe medalii și trofee, iar noi avem avantajul de a fi înscriși la 6 dintre cele 9 discipline sportive din competiție.

CGS România participă la Winter Corporate Games timp de trei zile, în acest weekend, în Poiana Brașov și în Brașov. Ne vom întrece cu peste 400 de corporatiști din 21 de companii, la 6 sporturi: Alergare Montană, Schi Slalom, Badminton, Bowling, Tenis de masă și Tir.

Îți lăsăm aici un ghid complet, cu toate informațiile de care ai nevoie pentru a porni la drum pregătit :). Vom fi alături de toți colegii noștri înscriși în concurs, îi vom încuraja și vom sărbători împreună fiecare reușită. Iată tot ce trebuie să știi despre eveniment:

Înregistrare

Vineri, 09 februarie, între orele 17:00-19:00 la Sala C2 de la etajul 2 a Hotelului Kronwell din Brașov va avea loc deschiderea oficială.

Ne întâlnim cu toții, pentru a ne cunoaște, pentru a vă valida participarea și pentru a intra în contact cu ceilalți participanți. De asemenea, atunci vei afla ultimele detalii legate de competiție și vei primi legitimațiile și numerele de concurs.

Nu uita că prezența la Supercentru este obligatorie, atât pentru a îndeplini formalitățile legale legate de protecția muncii, dar și pentru a fi informat despre ultimele noutăți legate de sportul la care vei participa. Legitimația și numărul de concurs îți vor fi oferite aici.

Fiind o competiție de amatori, sportivii legitimați în ultimii 5 ani la Federațiile implicate nu pot participa la competiție. Participanții vor semna o declarație pe propria răspundere în acest sens, autorizând Sport Award să acceseze bazele de date ale federațiilor.

Aici trebuie să ai la tine următoarele:

  • Cartea de identitate
  • Registration Guide (formular A4)

ID Card

La începutul întrecerilor sportive și oricând în timpul acestora, la cererea organizatorilor, concurenții trebuie să prezinte legitimația de participare, aceasta fiind obținută după efecturea procedurilor de înregistrare de la Hotel Kronwell. O legitimaţie pierdută poate fi înlocuită doar de către organizatori.

Competițiile sportive

Fiecare participant se poate înscrie doar la o singură disciplină sportivă/o singură echipă în cadrul aceluiasi sport, dar se admit înregistrări simultane la probele de simplu, dublu și dublu mixt sau cele care se desfășoară în zile diferite.

După înregistrare, nu este posibilă schimbarea componenţei echipelor sau a probelor la care un participant este înregistrat. Substituirea de persoană/identitate, comportamentul nesportiv, necivilizat sau folosirea unui limbaj neadecvat culturii corporatiste, neprezentarea sau întârzierea la locaţia sportivă, refuzul de a începe sau de a continua o anumită întrecere sportivă, se pot sancţiona cu avertisment, depunctare, pierdere prin forfeit (0 puncte), suspendarea şi chiar eliminarea din competiţie a celor în cauză.

Participarea la întrecerile sportive sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor halucinogene este strict interzisă. De asemenea, fumatul şi consumul de alcool în incinta bazelor/locaţiilor sportive, sunt interzise.

Situaţii neprevăzute

Conform art. 3 din regulament, organizatorii îşi rezervă dreptul de a decala, reprograma, amâna, modifica, anula o anumită întrecere sportivă în acele situaţii neprevăzute (condiţii meteo nefavorabile, defecţiuni tehnice etc.) care ar putea genera incertitudini referitoare la siguranţa participanţilor.

Limba oficială

Limba oficială a jocurilor este româna.

Coordonatorul sportiv

Reprezentantul organizatorilor de la masa oficială reprezintă autoritatea supremă. Acesta va colabora cu arbitrii şi personalul auxiliar în vederea unei bune organizări şi desfăşurări privind întrecerile sportive.

Asistență medicalã 

Toate întrecerile sportive organizate sub egida Corporate Games beneficiază de asistenţă medicală.

Diviziile campionatului

Se bazează pe numărul de participanți cu care intră fiecare organizație, astfel încât corporațiile mari intră în competiție între ele, iar firmele mai mici la fel. Acest sistem asigură șanse de a câștiga o divizie fiecărui participant, indiferent de dimensiunea organizației reprezentate.

Medaliile 

Cei mai buni vor fi răsplătiți! Medaliile se acordă pentru locurile 1, 2 și 3 la fiecare probă, ca o recunoaștere a realizărilor individuale. Acestea vor fi decernate în cadrul Ceremoniei speciale ce va avea loc conform programului oficial, iar câştigătorii sunt rugaţi să fie prezenţi. Hai să facem echipa CGS să strălucească!

Games Party

Sâmbătă, ora 21:30, Club Aftăr Hours din Brașov (Str. Mihail Kogălniceanu Nr. 13, Bl C2) găzduieşte petrecerea sportivilor înscriși în acest eveniment. Va fi o petrecere cu multă bună dispoziţie, concurs cu Tematica White și orice poate avea legătură cu aceasta, fie că vorbim de Albă ca Zăpada, Culoarea Albă, White is the new black, etc. Vino cu cel mai original costum și fii eroul serii! 😊

Ceremonia de acordare a trofeelor și medaliilor

Duminică, 11 februarie, de la ora 16:00, la Hotel Kronwell din Brașov, va avea loc ceremonia de premiere. Se vor acorda trofeele pe sporturi, pe divizii și marile trofee – Trofeul medaliilor, Trofeele diviziilor și Trofeul “Sport For Life”.

Regulamentul general al competiției:

https://www.corporate-games.ro/ro/reguli

Informații și regulament pentru fiecare sport în parte:

https://www.corporate-games.ro/ro/all-sports

Programul și locațiile evenimentului:

https://www.corporate-games.ro/ro

Regulile generale de Protecția Muncii și declarația de sănătate pe propria răspundere le poți descărca de aici:

https://www.corporate-games.ro/ro/download

Vremea în Brașov:

https://www.accuweather.com/ro/ro/brasov/287345/weather-forecast/287345

Program transport în comun către Poiana Brașov:

https://www.ratbv.ro/afisaje/20-dus.html

https://www.ratbv.ro/afisaje/20-intors.html

Adrese utile – Supercentru

Hotel Kronwell Braşov

Ne așteaptă un weekend încărcat cu zăpadă, voie bună, adrenalină și multe premii!

Mult succes tuturor! Go, CGS!

We play together, we win together!