Grand Award Sport for Life pentru #CGSDreamTeam

Vă povesteam, tot aici, acum două săptămâni de premiile pe care CGS Romania le-a ochit la Corporate Games Bucharest. Spun ochit pentru că Radu s-a clasat pe primul loc la proba de masculin la tir, iar Luisa, pe locul al doilea, la proba de feminim.

Iar aseară, la ArCuB, a fost momentul în care ne-au fost înmânate trofeele. Și a fost o seară plină de surprize pentru că echipă CGS Romania nu a câștigat doar trofeul la proba de tir, ci și-a adjudecat și alte două cupe. Da, arată ca cele de la fotbal, două cupe mari argintii.

Așadar, am câștigat atât cupa pentru divizia 7, cât și Grand Award Sport for Life, una dintre cele mai importante distincții a Corporate Games. Iar acest premiul este al nostru, al tuturor celor care am participat la această ediție a Corporate Games de la București, al celor care ne-am luptat să fim printre primii la această competiție.

CityNights Corporate

Și ne-au bucurat aceste distincții, dar cea mai importantă a fost munca noastră de echipă. După cum spunea și Bogdan, Corporate Games Bucharest a fost o experiență frumoasă, în care toate competițiile și-au evidențiat spiritul competitiv și cel al muncii în echipă.

„A fost o energie extraordinară, parada a fost energizantă și petrecerea a reprezentat un final excelent pentru un weekend extrem de interesant”, a adăugat Bogdan, despre evenimentul Corporate Games de la București.

Am luat trofeul, am luat cele două cupe și le-am adus la sediul CGS Romania, unde vor sta la loc de cinste. We are #CGSDreamTeam!

CityNights Corporate

P.S.: Era să uit ! Aseara am cântat la ceremonia de premiere am cântat și prima melodie a Orchestrei „Sport for life”, cu ajutorul unor boomwhacker!