Ghidul tău pentru Summer Corporate Games 2016

A mai rămas puțin timp până la startul ediției din acest an a Summer Corporate Games! Sunteți pregătiți pentru un weekend plin de adrenalină și distracție? În joc sunt multe premii, iar noi avem avantajul de a participa la 15 din cele 17 discipline sportive din competiție.

Pentru a treia oară consecutiv, CGS este sponsor principal al ediției de vară Corporate Games. Timp de trei zile, în acest weekend, mii de sportivi amatori, middle și top management din peste 60 de companii, se întrec în 17 sporturi: ciclism, semi maraton, badminton, basketball, pool, bowling, dragon boat, fotbal 11, fotbal 6, înot, karting, poker, șah, tenis de masă, tenis și volei.

Ți-am pregătit aici un ghid complet, ca nu cumva să îți irosești orele de antrenament pentru concurs căutând informații :). Vom fi alături de toți colegii noștri înscriși în concurs, îi vom încuraja și vom sărbători împreună fiecare reușită. Iată care sunt principalele informații de care vei avea nevoie:

Înregistrare

Anul acesta, Supercenter se va afla la Beraria H în Parcul Herăstrău, lângă Hard Rock Cafe! Vineri, 24 iunie, de la ora 17:00 la ora 20:00, veți fi așteptați să vă ridicați legitimația de concurs. Nu uitați să aveți la voi:

  • Registration Guide
  • poză tip paşaport
  • adeverinţa de sănatate

Competițiile sportive

Unul din conceptele fundamentale este sistemul dual de punctaj: atleții punctează atât pentru medalii, cât și pentru clasamentul organizației din care fac parte.

Sistemul de punctaj

Clasamentul corporațiilor este calculat pe baza primilor opt clasați în fiecare întrecere. La sporturile pe echipe, acest punctaj se multiplică cu numărul de participanți.

Diviziile campionatului

Se bazează pe numărul de participanți cu care intră fiecare organizație, astfel încât corporațiile mari intră în competiție între ele, iar firmele mai mici la fel. Acest sistem asigură șanse de a câștiga o divizie fiecărui participant, indiferent de dimensiunea organizației reprezentate.

Medaliile 

Se acordă participanților care se plasează pe locurile 1, 2 și 3 la fiecare eveniment, ca o recunoaștere a realizărilor individuale.

Games Party

Va avea loc sâmbătă, la ora 20:00, cu sute de participanți la cea mai tare petrecere a Jocurilor, cu faimoși DJ și formații live, de la care nu poate lipsi nimeni! După o zi de întreceri aprige, aici este locul în care se leagă prietenii, relații de afaceri și toată lumea se destinde.

Informații și regulament pentru fiecare sport în parte

https://corporate-games.ro/ro/edition/24%E2%80%9226-iun-2016-bucuresti

Program

https://www.corporate-games.ro/sites/default/files/programs/Program%20Bucuresti%20actualizat%2008.06%20.pdf

Regulile generale de Protecția Muncii și declarația de sănătate pe propria răspundere le poți descărca de aici:

https://corporate-games.ro/ro/download

Go CGS!

We play together, we win together!

#CGSDreamTeam

Distribuie-l pe Facebook
Distribuie-l pe WhatsApp
Distribuie-l prin email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *