From Paris & Disneyland with love: Opt colegi din CGS au descoperit lumea Disney şi frumuseţea străzilor pariziene

Într-o singură zi, opt colegi din CGS Dragoş, Vlad, Bogdan, Răzvan, Daniel, Ciprian, Ştefan şi Bogdan au descoperit Parisul. Şi în alte trei zile, ei s-au aventurat în micul oraş Marne-la-Vallee, de lângă capitala franceză, unde au intrat în legendară lume Disneyland.

Dacă în Paris au vizitat, într-o singură zi, Catedrala Notre Dame, Muzeul Luvru, şi Grădinile Tuileries, la Disneyland, lucrurile au stat total diferit în lumea Disney.

cgs buna

Şi nu au plecat de la Luvru oricum, ci cu un selfie demn de pus în ramă, care surprinde celebra pictură a lui Leonardo da Vinci, „Mona Lisa”, cunoscută şi sub numele de „Gioconda”. Au urmat selfie-uri cu Turnul Eiffel, Arcul de Triumf şi cu piramida din curtea muzeului Luvru.

„O experienţă în două lumi diferite, o imersiune în lumea copilăriei, a distracţiei, câteva momente de deconectare de la stresul cotidian în Disneyland şi experienţa de a te întoarce într-un oraş plin de istorie, momentul propice de a captura amintiri de neuitat şi a prezenta oraşul văzut de mine prin lentila aparatului foto. Aventura pariziană a fost ceva ce îmi spusesem că voi face dacă voi avea posibilitatea, să văd oraşul aşa cum nu am reuşit să îl văd la momentul când am lucrat acolo”, a spus Dragoş.

Înainte de a pleca din Paris, ziua a fost completată de o plimbare pe bulevardul Champ-Elysees, unde colegii din CGS au putut admira Arcul de Triumf şi, desigur, Turnul Eiffel, principala atracţie a turistică şi simbolul Parisului.

„A fost extrem de plăcut, am văzut ceea ce nu credeam vreodată că voi vedea în viaţă asta, dar excursia asta ar fi fost nimic fără colegi, a fost nemaipomenit de frumos Luvru, Turnul Eiffel, Arcul de Triumf, Champs-Élysées, Notre Dame sunt lucruri la care alţii doar visează, iar noi am fost acolo şi a fost extraordinar”, a relatat Daniel.

După turul de forţă din capitala Franţei, care s-a încheiat cu multe fotografii şi multă distracţie, totul fiind pregătit minuţios, de la transport până la gustările pariziene, la Disneyland vizitarea obiectivelor turistice a fost înlocuită cu încercarea tuturor provocărilor din parcul de distracţie.

Au fost trei zile trăite în ritm alert, unde adrenalina a atins cote maxime, iar selfie-urile nu au lipsit. S-au fotografiat cu personajele Disney, au văzut toate paradele şi, cel mai important, au încercat vestitele rollercostere.

poze bune CGSalta buna CGS

„Tripul la Disneyland m-a surprins plăcut, mă aşteptam să fie lucruri plictisitoare pentru copiii acolo,,. şi au fost, dar roller coaster-urile au meritat din plin. Să fii într-un lift şi să cazi în gol vreo nouă etaje nu este ceva atât de rar întâlnit, dar doar Disneyland-ul îţi ofera ocazia să o mai faci a doua oară. Ride-uri relaxante cu muzica şi, cel mai important, distracţie la cote maxime. We have Disneyland and CGS to thank for that”, a relatat Răzvan.

Şi ca totul să fie perfect, cei opt colegi au fost cazaţi la un hotel aflat la doar 10 minute distanţă de atracţia principală.

După spusele celor opt, întreaga experienţă din Paris şi de la Disneyland poate fi cararacterizată foarte simplu: au fost zile de neuitat.