Forbes Romania: Furnizorul de soluţii de outsourcing CGS angajează 500 de persoane

Compania americană CGS (Computer Generated Solutions)- cel mai mare furnizor de soluţii de outsourcing prezent pe piaţa din România – scoate la concurs 500 de job-uri în limbile engleză, franceză, germană, spaniolă, italiană, portugheză, olandeză, maghiară.

Printre joburile scoase la concurs sunt atât locuri de muncă nou create, cât și poziţiile ale căror ocupanţi ori au promovat ori s-au orientat spre alte domenii. CGS furnizează companiilor soluţii de outsourcing în 18 limbi străine: servicii de customer care, suport tehnic, help desk, telesales, precum şi alte servicii externalizate pe multe verticale de business. În România, activitatea CGS este organizată în patru centre, în București, Brașov, Sibiu și Târgu Jiu.

Dintre cele 500 de posturi scoase la concurs de CGS, cele mai multe vor fi în centrele de suport din București și Brașov, dar și din Sibiu și Târgu Jiu. Candidații din București trebuie să aibă cunoștințe avansate de limba engleză, franceză, germană, spaniolă, italiană, portugheză sau olandeză și, în cazul anumitor proiecte, pe lângă acestea, și experiență în domeniul financiar sau tehnic pe zona de IT.

Citește articolul integral pe Forbes.ro.