Evadarea de la birou: CGS fuge, pentru 4 zile, la finalele Corporate Games

Unii dintre noi am găsit un mic truc ca să scăpăm de muncă de birou, mai exact o evadare sportivă, unde să fim competitivi şi să stabilim noi legături cu colegi de-ai noştri, cu angajaţi ai altor firme din România şi din străinătate.

Da, aţi ghicit, CGS se pregăteşte de finalele Corporate Games din Bucureşti. Corporate Games este cel mai mare eveniment sportiv din lume care promovează sportul pentru amatori, mişcarea şi valorile generale ale sportului, iar din din 2012, România s-a alăturat circuitului internaţional Corporate Games.

Şi nu mai este mult. Mai avem doar o zi până când o să lăsăm deoparte responsabilităţile jobului şi vom merge să cucerim cât mai multe medalii. Şi nu suntem puţini.

Suntem 155 şi participăm la 11 sporturi. Este cea mai numeroasă participare a noastră de până acum, ceea ce ne face să credem ca ediţiile anterioare nu au făcut decât să ne motiveze, să ne încurajeze şi să ne facă să credem în spiritul de echipă.

Şi da, fotbalul a rămas preferatul nostru, unde ne-am înscris 40 în cinci echipe. Nu ne-am oprit doar la sportul rege. Ne vom bate şi pentru medaliile de la ciclism, şah, tir, bowling, alergare, tenis de masă, biliard, karting, tenis de câmp şi volei.

George, care a participat la ediţiile anterioare, ne-a spus că prin experienţa de la Corporate Games şi-a cunoscut mai bine colegii şi a devenit mai competitiv. “Ne-am distrat, am lucrat foarte bine în echipă şi a fost plăcut să îmi petrec timpul cu colegii mei în afara orelor de la birou”, a spus George.

De aceeaşi părere a fost şi Dan. El a afirmat că zilele petrecute la Corporate Games l-au ajutat să se deconecteze de la viaţa de zi cu zi. “A fost o adevărată evadare, cu multă adrenalină şi vreau să particip în continuare la Corporate Games, poate pe viitor să încerc şi noi sporturi”, a spus Dan.

Aşadar, vă aşteptăm să ne susţineţi!

CGS CG