Distracție mare pentru #ceimaisimpaticifani ai lui Robbie Williams!

Știm! Toată lumea știe de fapt! Toată lumea a scris și a vorbit de marea sete de la Robbie Williams! Eh, pentru colegii noștri care au ajuns la cel mai tare show al anului 2015 nu prea a contat asta, ci important a fost spectacolul pus în scenă de starul britanic!

#ceimaisimpaticifani ai lui Robbie Williams au dansat, au cântat la unison cu cei peste 65.000 de fani și și-au făcut multe, dar multe poze.

Pentru Alexandra și Ana Maria, concertul lui Robbie Williams a fost o experiență minunată! Și ne-au spus că a fost și o atmosferă încinsă! „Ascultam din liceu trupa Take That, apoi pe Robbie Williams de când a început cariera solo. Îmi doream nespus de mult să îl ascult live într-un concert, iar CGS mi-a împlinit visul!”, spune Ana Maria.

Rw photo

Dumitru, care s-a numărat printre #ceimaisimpaticifani, ne-a transmis că seara concertului a fost de neuitat, a fost alături de colegi și totul a fost perfect! Și subliniază că nu va uita niciodată concertul lui Robbie Williams!

Rosie este fan Robbie Williams de foarte mulți ani și niciodată nu avusese ocazia să îl vadă live pe starul britanic. “Când am văzut că este concurs la CGS pentru a câștiga bilete, imediat am participat și am fost uimită să fiu și eu printre câștigători! A fost un concert incredibil!”, afirmă Rosie.

Totul e bine când se termină cu un show pe cinste!