Descoperim talentele de lângă noi: Bogdan, băiatul cu mâini de argint

Lui Bogdan îi place argintul și cuprul și cu ajutorul prietenilor și al clienților spune câte o poveste în fiecare bijuterie pe care o concepe. A ales argintul pentru că acela a fost produsul disponibil în momentul în care a început să-și documenteze munca, dar spune că lucrează în egală sau chiar mai mare măsură cu cupru, fiind și materialul cu care a început să „profeseze”.

IMG_1058

Afirmă că cel mai inedit lucru pe care l-a realizat până în momentul de față este o brățară de braț din cupru în formă de dragon.

De asemenea, spune că pe argint încă nu și-a permis să fiatât de extravagant din cauza costurilor de producție, “dar încă nu am găsit un proiect pe care să nu îl pot „ataca” dacă am resursele necesare”.

IMG_0660 IMG_0668

Ce legătură este între pasiunea sa și CGS Romania? Bogdan relatează că cel mai important și evident element obținut din colaborarea cu CGS este capitalul pe care îl poate investi în materiale și unelte, dar își dorește să-și găsească își găsească și clienți printre colegi și, de ce nu, chiar inspirație.

IMG_0793    IMG_1051

Povestește că momentan nu a găsit o descriere a stilului pe care îl abordează în lucrările sale, dar este în continuă dezvoltare și adaptare. “Ce cred eu că mă deosebește în mod special de concurență este atenția sporită la detalii, dar inspiratia vine de la prieteni și clienți”, completează Bogdan.