Descoperim talentele de lângă noi: Alina, o artistă de la B la M

Ne-am tot gândit cum să o prezentăm pe Alina, care face parte din echipa noastră de la începutul anului. Chiar nu ştiam, aşadar i-am spus artista de la B la M!

De ce? Pentru că realizează bijuterii, croieşte hăinuţe, desenează, se joacă în bucătărie şi cântă la eufoniu, deci este şi muziciană. Aşadar, astăzi povestim cu Alina, o artistă de la B la M!

Alina ne-a mărturisit că primul său hobby este muzica şi cântă la un instrument de suflat din alamă care se numeşte eufoniu. “Cu iubirea pentru muzică m-am născut, dar plăcerea pentru ea s-a conturat acum doi ani când am început să fac parte din Fanfara Brass Band Betania Sibiu. Împreună am realizat mai multe proiecte, printre care un concert instrumental în Parcul Sub Arini, Turneu în Banat, Festival de Fanfare de Ziua Europei”, spune Alina.

CGSmarti3 CGSmarti5

Pe lângă muzică, Alina iubeşte să realizeze bijuterii hand-made, să deseneze, să creeze în bucătărie, în garderoba sa şi oriunde “imaginaţia îi permite”. Afirmă că nu poate decide care este talentul ei, dar ar tinde să creadă că imaginaţia o defineşte!

Alina spune că toate evenimentele la care a participat au o semnificaţie aparte pentru ea. “Contează publicul pentru care prestăm, asta pentru a avea impact mesajul pe care dorim să-l transmitem. Aş putea spune că cel mai important eveniment pentru mine a fost Festivalul de Fanfare de Ziua Europei”, completează Alina.

CGSmarti6CGSmarti2

Colega noastră povesteşte că nu are tot timpul emoţii, iar atunci când le are nu se observă prea tare datorită caracterului ei. Ca ritual în faţa emoţiilor, Alina nu are unul specific, dar îşi ia o clipă pentru ea, în care încearcă să nu se gândească la nimic, inspiră adânc, iar apoi îşi spune: „Pentru asta te-ai pregătit atâta timp, dă ce ai mai bun!”.

Spune că aceste pasiuni se îmbină perfect cu jobul din cadrul CGS Romania. „Spre fericirea mea, am posibilitatea de a lucra în ture care mă avantajează pe mine. Iar pe lângă acest aspect, m-am bucurat că şi colegii mei au putut să fie alături de mine la anumite evenimente şi, spre exemplu, am avut chiar o prestaţie live în cadrul CGS-ului de  Saint Patrick`s Day”, a spus Alina.

CGSmarti4

Iniţial, Alina şi-a dorit să cânte la tobe şi a şi avut ocazia să o facă într-un concert. “Dar apoi m-am axat pe eufoniu, deoarece am mai avut o tentativă la 14 ani, dar din anumite motive nu am reuşit să duc la bun sfârşit ceea ce începusem să învăţ. Iar apoi am venit în Sibiu, am auzit un anunţ în legătură cu înfiinţarea unei fanfare şi mi-am zis: <<Ce ar fi să cânt la tobe? >>, doar că locurile erau luate. Mi-am spus, fie! Iubesc muzica, orice e binevenit!”, relatează Alina. Şi aşa a început povestea Alinei cu eufoniul. Iar povestea ei continuă cu celelalte talente.