Descoperim talentele de lângă noi: Alexandru, colegul cu aparatul de fotografiat la gât

Alexandru, coleg cu noi din 2014, începe prin a ne spune că nu este foarte priceput la cuvinte! Din punctul nostru de vedere nu este nicio problemă având în vedere că este fotograf. Știți ce se spune? O imagine spune cât o mie de cuvinte!

Pasiunea lui Alexandru pentru fotografie a început în anul 2011 când, spune el, a avut ocazia “să se joace” cu un aparat DSRL (direct single lens reflection)!

“Imediat după această experiență am făcut un efort și mi-am achiziționat și eu un astfel de aparat, chiar dacă știam că modelul ales este un mid-entry level. După ce am făcut această achiziție, am început să citesc tot mai multe articole despre fotografie și despre cum să folosesc acest aparat cât mai aproape de limitele lui”, afirmă Alexandru.

pozacgs3

Spune că nu are un anume stil de fotografie, ci tot timpul încearcă să își imagineze cum ar putea “îngheța” acel moment și acea imagine pe care o vede.

“După aproximativ 2 ani, am atins limitele aparatului și am decis să îmi achiziționez altul, însă doar în momentul în care aș putea face puțin mai mult din această pasiune a mea”, povestește colegul nostru.

pozacgs2

Așadar, a început să colaboreze cu o florărie specializată pe organizarea unor evenimente, precum nunți și botezuri, si i-a ajutat la crearea unui web-site în care să se vadă talentul lor în domeniul florilor.

“Am avut și ocazia de a participa la câteva evenimente și pot spune că reacția <<clienților>>” mă motivează să continui ceea ce am început în urmă cu 4 ani. Știu că mai este o cale lungă și dificilă, cu mult studiu și practică, însă sunt determinat să învăț cât mai mult și să aduc zâmbetul pe buzele viitorilor mei clienți”, conchide Alexandru.

pozacgs4

Ne revedem săptămâna viitoare cu un nou episod din “Descoperim talentele de lângă noi”!