Descoperim colegi cu pasiuni inedite: Andrei Pădure, campion național la cursele de raliu

Zi de zi descoperim printre colegii noștri oameni minunați cu pasiuni deosebite. Printre aceștia se numără și Andrei Pădure, Reprezentant Relații Clienți în Brașov, care, la doar 20 de ani, a făcut din pasiunea sa pentru mașini și cursele de raliu un stil de viață, îmbinând pasiunea cu profesia. El este copilot, iar anul trecut a obținut titlul de campion național la clasa mașinilor cu motorizare de până în 1.600 de cm³.

Andrei Pădure se declară un împătimit al raliurilor încă de când avea 7 ani și visa să fie într-o mașină de curse indiferent de poziție, dar cu timpul a realizat că îi place mai mult scaunul din dreapta, așa s-a îndreptat către poziția de copilot.

„Cursele de mașini, pentru mine, reprezintă unul dintre cele mai intense și captivante sporturi din lume, dar și o oportunitate de a-mi testa limitele în condiții extreme. Emoțiile pe care le am în mașina de curse sunt imposibil de descris în cuvinte. Au existat și evenimente neplăcute în cariera mea, dar niciodată nu s-a pus problema de a renunța la această pasiune,” spune Andrei.

Am aflat de la Andrei că, în timpul unei curse, copilotul are misiunea de a ajuta șoferul mașinii să navigheze pe traseu și îi comunică diverse instrucțiuni și informații esențiale despre cursă, de la condițiile meteorologice până la obstacolele de pe drum și concurenții din jur. Copilotul trebuie să le colecteze, analizeze și comunice aceste informații către pilot într-un mod clar și eficient, astfel încât el să poată lua cele mai bune decizii.

De asemenea, este foarte important ca înainte de o cursă să cunoască traseul și să-l informeze pe șofer privind condițiile și dificultățile pe care le vor întâlni pe traseu.

În timp ce pilotul se concentrează pe controlul mașinii și accelerație, copilotul are rolul de a urmări condițiile de pe traseu și de a comunica cu echipa tehnică astfel încât să pregătească mașina pentru fiecare etapă a cursei.

„De aproximativ 2 luni de când sunt angajat la CGS pot spune că am ajuns să îmi împart timpul între cele 2 „joburi”, pentru că ambele activități le fac din plăcere și încerc să le îmbin cât mai bine și cât mai responsabil, iar acomodarea a fost una foarte rapidă și firească. Am găsit foarte asemănătoare cele 2 domenii prin prisma faptului că pentru ambele trebuie să fii o persoană responsabilă, de încredere, un bun observator și un și mai bun comunicator care să poată jongla cu mai multe informații în același timp, oferind cele mai bune soluții”, mai adăugă colegul nostru.

Printre idolii acestuia se numără pilotul Craig Breen, care din nefericire, a decedat în urma unui accident în timpul unor teste premergătoare pentru Campionatul Mondial din Croația. Aceste întâmplări nefericite nu îl descurajează pe Andrei care, optimist din fire vede doar „partea plină a paharului” și se bucură de fiecare cursă la cote maxime.

Ca planuri de viitor în domeniul curselor de mașini, acesta își dorește foarte mult să conducă un Porsche 997 RGT și, desigur, să aibă plăcerea de a fi copilot într-o asemenea mașina în cadrul unui circuit. În următoarea perioadă, Andrei va participa alături de pilotul Eduard Crintoiu la mai multe etape organizate în cadrul Campionatului Național de Raliuri.

În ceea ce privește activitatea sa profesională își propune să învețe cât mai multe lucruri noi de la colegii săi de echipă și să avanseze în carieră cât mai curând posibil.

Noi îți urăm mult succes în tot ceea ce faci, Andrei, și îți dorim să ai parte de cât mai multe experiențe plăcute, să evoluezi atât personal cât și profesional, iar CGS să fie pentru tine „un al doilea circuit de raliuri” și locul ideal unde să experimentezi aceste lucruri! Ne bucurăm că îți putem fi alături și suntem mândri că brand-ul CGS este acum menționat pe mașina ta, întârind, o dată în plus, faptul că suntem Friends working together!

Distribuie-l pe Facebook
Distribuie-l pe WhatsApp
Distribuie-l prin email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *