Customer Service Week: S-a încheiat săptămâna eroilor

Customer Service Week, o ediție plină de surprize și care, la final, le-a adus câteva premii colegilor noștri.

Luni, inspirația a venit de la Hollywood, dar în urma voturilor exprimate de voi, alegerea a fost de pe plaiurile mioritice, așadar, prima care și-a adjudecat premiul a fost Ioana, cea care a întruchipat-o pe Vitoria Lipan.

Marți, supereroii au fost cei care ne-au inspirat, iar Captain America i-a adus un premiu lui Andrei, iar miercuri am avut de citit aproximativ 30 de povești legate de prima zi de școala, motiv pentru care ne-am adus și noi aminte de acele momente. Astfel, premiul întâi cu coroniță i-a fost oferit lui Andrei, care ne-a povestit că a fost dus într-un loc nou, „care nu era acasă, sau la bunici, sau alte familii care ne invitau la cină pentru că n-au prieteni și sunt plictisitori și noi încercam mereu să îi evităm pentru că n-au prieteni și sunt plictisitori”..

Joi a fost ziua în care a „curs” cerneală pentru ideile de weekend, de la cele mai clasice până la cele mai năstrușnice, iar premiul a fost adjudecat de Laura.

Ne bucurăm că am avut ocazia să sărbatorim într-un mod inedit în acest an și abia așteptăm ediția de anul viitor, pentru care ne gândim deja la idei!

 

Distribuie-l pe Facebook
Distribuie-l pe WhatsApp
Distribuie-l prin email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *