Customer Service Week Heroes, ediția de azi – supereroi!

Nu, nu. Nu au venit Batman și Superman la noi în firmă, dar săptămâna noastră continuă cu surprize. Și nu orice surprize, ci unele foarte simpatice. Ziua de marți a fost dedicată supereroilor și mare ne-a fost mirarea să vedem câți fani are Superman, spre exemplu. Nici Batman nu stă rău la acest capitol, la fel cum și Captain America se află printre preferințele colegilor noștri!

Alexandru a ales un moment al zilei perfect pentru a-l aduce în prim-plan pe Batman, după cum se poate vedea și în fotografia de mai jos. CGS ziua 2

A avut competiție din partea lui Marius, care a purtat și el însemnul lui Superman! DC Entertaiment oare mai caută actori pentru filmul din 2016? Ar putea face un mic casting la noi 🙂CGS ziua 25

De asemenea, Mihai și Andreea au ales Batman și Superman, așadar cei doi supereroi par a fi printre favoriții colegilor noștri!

CGS ziua 26

Captain America și-a făcut și el simțită prezența la noi în sediu prin Andrei și Ioana, care au apelat la însemnele supereroului. Ne-a plăcut tare scutul Ioanei!

CGS ziua 24

CGS ziua 22

Mai știți filmul „Catwoman”din 2004? Pe Cosmina a inspirat-o, iar marți a venit la serviciu cu un element din costumația acesteia. Și din această pleiadă de supereroi nu putea lipsi Wolverine, interpretat de Mihai!

CGS ziua 23

CGS ziua 27

Continuăm cu povești din prima zi de școală, dar și cu idei pentru acest sfârșit de săptămână!