Customer Service Week: Cum ne petrecem weekendul?

Dragi colegi, în primul vă mulțumim pentru un Customer Service Week atât de reușit și plin de surprize! În al doilea rând, de abia așteptăm următoarea ediție, iar în al treilea rând, pentru că începe weekendul, le-am propus colegilor noștri să ne recomande câteva activități pentru acest sfârșit de săptămână!

Spre exemplu, Raluca ne-a transmis că o idee bună de weekend ar fi curățarea unei păduri din apropiere de multele gunoaie lăsate în urmă de „iubitorii de natură”.

Andrei propune pentru cei care stau în București să meargă la aerodromul Clinceni, acolo unde pasionații de senzații tari pot face în fiecare sâmbătă Sky Diving sau pot alege o sesiune de bungee jumping, în Herăstrău. Andrei nu a uitat să ne amintească de atmosfera din Centrul Vechi, unde găsim de la „cluburile de rock unde pe o bere dai mai puțin decât pe o călătorie cu metroul până la cele mai extravagante petreceri”.

Alina le recomandă colegilor din București să treacă pe la Animest sau să meargă la concertul celor de la Alternosfera, formație care își lansează cel mai nou album la Arenele Romane. De asemenea, ea îi provoacă să dea o fugă la HipTrip Travel Film Festival, un eveniment cinematografic care îi va plimba în jurul lumii, sau la Maratonul Teatrului Independent Bucharest Fringe.

Raluca le propune celor din Brașov o drumeție pe drumul vechi din Poiana Brașov, prin pădure, „unde vă puteți bucura de aer curat, de compania celor dragi și de un peisaj minunat”.

Noi am selectat doar o parte dintre activitățile propuse de colegii noștri, care au venit și cu idei foarte interesante pentru weekend-uri la firmă, precum „Garage Sale” sau Face Tattoo Friday! Sau, după cum ne-a scris o colegă, puteți să încerca o rețetă nouă sau să vă reorganizați șifonierul, puteți bricola sau să citiți o carte bună.