Compania CGS din nou în Topul Global Outsourcing 100 din 2022

Compania noastră este recunoscută pentru a șasea oară printre cei mai buni furnizori de servicii de outsourcing din lume

CGS, un furnizor global de servicii de outsourcing, aplicații pentru afaceri și învățare pentru întreprinderi, a fost numit în Topul 2022 Global Outsourcing 100® de către Asociația Internațională a Profesioniştilor în Outsourcing® (IAOP®), asociație globală, care stabilește standarde și care este un reprezentant al profesioniștilor în externalizare și organizațiile cărora aceștia le oferă suport. Este a șasea oară când CGS primește această recunoaștere.

Topul Global Outsourcing 100 (GO100) din 2022 recunoaște cei mai buni furnizori de servicii de outsourcing din lume. Lista se efectuează în urma înscrierilor primite, iar jurizarea se bazează pe o metodologie riguroasă de punctare care include o evaluare independentă de către un grup independent de membri-clienți IAOP cu experiență vastă în selectarea furnizorilor de servicii de externalizare și a consilierilor pentru organizațiile lor.

„Ultimii doi ani au devenit cei mai provocatori din istoria recentă, întreaga lume luptându-se să depășească provocările de sănătate și economice generate de pandemia COVID-19. Fiecare organizație din fiecare industrie a simțit impactul”, a spus CEO-ul IAOP, Debi Hamill. „De aceea suntem deosebit de mândri de furnizorii și consilierii numiți în Global Outsourcing 100® 2022, care au demonstrat calitatea superioară și excelența în performanță în vremuri fără precedent. Felicitări companiei CGS pentru că a fost inclusă printre cei mai buni din lume.”

„Suntem încântați să fim recunoscuți din nou în acest an printre cei mai buni furnizori de servicii în lista IAOP Global Outsourcing 100 din lume”, a declarat Steve Petruk, Președintele diviziei Global Outsourcing, CGS. „Pe măsură ce companiile continuă să se lupte cu deficitul de forță de muncă și de competențe, precum și cu schimbările în mediul de livrare, ne-am concentrat pe valorificarea tehnologiei imersive pentru a ne completa resursele și pentru a reduce riscul. Suntem mândri de echipa noastră din întreaga lume, care a dat dovadă de agilitate în satisfacerea nevoilor clienților noștri globali, asigurând operațiuni continue pentru a-și servi clienții finali. Îmbunătățindu-ne serviciile cu tehnologii emergente, inclusiv automatizare, inteligență artificială și realitate augmentată, am putut să ne mobilizăm rapid și să asistăm cât și să ghidăm clienții de la distanță. Această recunoaștere IAOP confirmă angajamentul nostru de a oferi cele mai bune servicii din domeniu, clienților noștri valoroși.”

Diferența CGS: acoperire globală, expertiză locală

Cu resurse optimizate de call center pentru a servi clienții globali, CGS oferă o abordare hibridă unică prin automatizare și agenți care oferă suport live în centrele sale de contact situate în America de Nord, America de Sud, Europa, Asia și Orientul Mijlociu. Tehnologiile sale de chatbot și RPA îmbogățite cu inteligență artificială completează serviciile de asistență pentru clienți oferite de mii de agenți de call center multilingvi. CGS sprijină multe dintre mărcile globale de top din industriile de retail, ospitalitate, asistență medicală, tehnologie și telecomunicații. Soluțiile inovatoare, scalabile și flexibile de externalizare a proceselor de afaceri (BPO) ale CGS includ asistență tehnică și pentru clienți, vânzări la distanță, channel enablement și asistență back-office.

Despre IAOP

IAOP® este asociația globală care reunește clienții, furnizorii și consultanții într-un mediu de colaborare bazat pe cunoaștere, care promovează dezvoltarea profesională și organizațională, recunoașterea, certificarea și excelența, cu scopul de a îmbunătăți modelele și rezultatele serviciilor comerciale. În cadrul conferințelor IAOP®, membrii și afiliații din întreaga lume studiază îndeaproape, învață la întâlnirile IAOP®, primesc instruire și certificare la cursuri și ateliere de lucru ale IAOP® și se conectează prin intermediul rețelelor sociale IAOP®, toate cu un singur scop: rezultate mai bune în afaceri.  (www.IAOP.org)

Distribuie-l pe Facebook
Distribuie-l pe WhatsApp
Distribuie-l prin email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *