Compania CGS a fost nominalizată din nou în Topul Global Outsourcing 100

Pentru al patrulea an la rând, CGS, furnizor global de aplicații pentru afaceri, servicii de învățare și externalizare, a fost menționată în Global Outsourcing 100® de către Asociația Internațională a Profesioniștilor din Outsourcing® (IAOP®), asociație globală care stabilește standarde și promovează profesioniștii în externalizare și în organizațiile pe care aceștia le susțin.

Obiectivul topului Global Outsourcing 100® este acela de a recunoaște cei mai buni furnizori de servicii de externalizare din întreaga lume, de aceea, este o onoare pentru noi ca CGS să primească din nou această nominalizare.

Rezultatele topului se bazează pe aplicațiile primite din partea companiilor, care sunt analizate și punctate cu rigurozitate de către IAOP®, incluzând și o revizuire din partea unui grup independent de membri ai clienților IAOP®, cu experiență vastă în selectarea furnizorilor de servicii de outsourcing.

“Cumpărătorii știu că există sute de furnizori de servicii și consiglieri în domeniu, dar ceea ce trebuie să înțeleagă acum este ceea ce îi diferențiază și îi face pe fiecare excepționali. Lista Global Outsourcing 100 ® exact asta face. Suntem mândri să recunoaștem locul companiei CGS printre aceste companii în acest an” a declarat Debi Hamill, CEO al IAOP®.

Având o abordare hibridă unică, atât prin automatizare, dar și prin agenți live în centre de contact la nivel global, CGS sprijină multe dintre cele mai importante mărci mondiale din industrii precum: comerțul cu amănuntul, ospitalitate, sănătate, tehnologie și telecomunicații. Soluțiile inovatoare, scalabile și flexibile de externalizare a proceselor de afaceri (BPO) includ suport tehnic și suport pentru clienți, telesales, channel enablement și asistență de back office.

Steve Petruk, Președintele Diviziei de Outsourcing Global al CGS, a declarat: „Suntem încântați să fim recunoscuți din nou printre cei mai buni furnizori de servicii în cadrul IAOP® – Global Outsourcing 100®. Bazându-ne pe o îmbinare de talent, cunoștințe și tehnologie de ultimă generație, colaborăm cu clienții noștri globali cu obiectivul de a oferi clienților lor o experiență fără egal când vine vorba de serviciile de externalizare. În ultimul an, ne-am mărit echipa de reprezentanți ai serviciilor pentru clienți din întreaga lume pentru a gestiona angajamente noi și extinse pentru clienți, ne-am îmbunătățit tehnologiile pentru a asigura o experiență completă pentru clienți și ne-am extins acoperirea în mai multe regiuni. Această recunoaștere validează accentul nostru continuu pus pe oferirea celor mai bune servicii clienților noștri.”

Despre IAOP®

IAOP® este asociația globală care reunește clienții, furnizorii și consultanții într-un mediu de colaborare bazat pe cunoaștere, care promovează dezvoltarea profesională și organizațională, recunoașterea, certificarea și excelența, cu scopul de a îmbunătăți modelele și rezultatele serviciilor comerciale. În cadrul conferințelor IAOP®, membrii și afiliații din întreaga lume studiază îndeaproape, învață la întâlnirile IAOP®, primesc instruire și certificare la cursuri și ateliere de lucru ale IAOP® și se conectează prin intermediul rețelelor sociale IAOP®, toate cu un singur scop: rezultate mai bune în afaceri.  (www.IAOP.org)

Distribuie-l pe Facebook
Distribuie-l pe WhatsApp
Distribuie-l prin email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *