#CGSDreamTeam: vrem să faci parte din echipa noastră

Avem nevoie de tine în compania noastră. Echipa CGS România vrea să se mărească și pentru asta căutăm oameni cărora să le placă munca în echipă, să fie performanți, implicați și proactivi.

Și, normal, că în afară de spiritul de echipă și colectivul tânăr, venim cu o serie de beneficii pentru tine, printre care, în afară de pachetul salarial, cuprinde bonuri de masă, transport și asigurare medicală.

De asemenea, poți alege cum vrei să lucrezi, CGS România oferind un program flexibil, atât în regim full-time, cât și part-time, dar te trimite și la traininguri de formare.

Și, dacă vrei să pleci la mare, pentru câteva zile, o să găsești un coleg care să te ajute cu un schimb de tură.

adar, la Brașov, echipa noastră are nevoie de cunoscători ai limbilor maghiară, engleză, germană, franceză, dar are nevoie și de persoane care cunosc limba română. Aici suntem convinși că suntem mulți.

Nu o să vă țin foarte mult pentru a vă povesti despre echipa noastră de la Brașov. Dar vă pot spune atât: sunt oameni tineri, performanți și dornici de a avansa în carieră.

Dacăti din Sibiu și vorbești limba engleză, așteptăm CV-ul tău. La fel și pentru română. Iar pentru Bucuresti, vrem persoane vorbitoare de franceză și engleză.

P.S.: CGS România este una dintre cele mai mari companii pe piața de call-center/ contact center din România.

teptăm CV-ul tău pe adresa: [email protected]