CGS și rățuștele se pregătesc de cursă!
0
 

Suntem o echipă de oameni mereu veseli, ambițioși și plini de energie, care iubim ceea ce facem, iar acest lucru se observă în calitatea serviciilor noastre. Dar cum totul nu este doar despre muncă la CGS Romania, am ales să dăm înapoi comunității care ne sprijină în derularea tuturor activităților. Cursa de rățuște, organizată de Rotaract Triumph, care va avea loc pe 19 septembrie, în București, este despre responsabilitate, despre oameni și despre suflet. Și toate acestea cu un strop de soare și de zâmbet, într-o zi în care am ales să ne distrăm ajutând.

Am „strâns” 50 de rățuște vesele foc și ne-am decis să le scoatem la plimbare pentru a ajuta copiii hipoacuzici cu vârste fragede care încă mai au șansa de a nu deveni complet surzi, de a se integra în societate și de a merge la o școală normală.

Așadar, vă așteptăm și pe voi la o porție mare de distracție, care va aduce zâmbetul pe fața unor copii frumoși.

Până pe 16 septembrie te poți alătura cauzei noastre și poți adopta una dintre cele 50 de rățuște CGS sau poți sprijini mai departe cauza, încurajându-ți prietenii să doneze pe http://cursaderatuste.ro pentru a intra în cursă alături de tine (Dacă ești posesorul primei rățuște care trece de linia de finish vei câștiga 1.000 euro)!

Ne vedem pe 19 septembrie, în Piața Națiunilor Unite!

P.S.: Dacă sunteți curioși puteți accesa pagina de web a competiției:http://cursaderatuste.ro

Trimite-ne CV-ul tău