CGS România, din nou în rândul Angajatorilor de Top

Ne-am făcut din  nou simțită prezența la târgul de cariere HIPO – Angajatori de Top, din București. Participând și la edițiile anterioare, nu puteam lipsi nici de această dată, motiv pentru care, standul nostru a fost deschis timp de două zile pentru toți cei care și-au dorit să se alăture modului nostru dinamic de muncă.

Am strâns astfel peste 500 de CV-uri, iar la seminarul nostru au fost prezenți nu mai puțin de 100 de persoane. Un număr magic am putea spune, unde i-am putut descoperi pe noii nostri colegi.

Cei care ne-au vizitat standul au putut primi informații despre modul de funcționare a companiei, despre serviciile şi beneficiile pe care le oferă , cât și despre cât e de ușor să faci parte din colectivul nostru.  Activitatea în compania noastră începe cu un training de specialitate, iar orarul flexibil se poate  mula pe nevoile angajaților. Aceștia au oportunitatea de a lucra în parteneriat atât cu companii pe plan local, cât și  pe plan internațional.

CGS România oferă un mediu de lucru bazat pe performanță, competitivitate și profesionalism. Seriozitatea și determinarea fac parte din lista noastră de valori.

Ceea ce mulți dintre cei care vizează un post în compania noastră nu știu, este că peste 90% din echipa noastră de management este formată din angajați care au promovat în interiorul campaniei.

Astfel, dacă nu ați reușit să ne treceți pragul, sau măcar să participați la seminarul din cadrul târgului de cariere, vă invităm să ne trimiteți CV-ul vostru pe adresa de e-mail [email protected].

Abia așteptăm să vă cunoaștem!

1522544_878778335499372_167691530459314012_oIMG_0004IMG_0011