CGS premiată cu aur în cadrul Stevie® Awards 2021

Suntem bucuroși să vă anunțam că divizia de Outsourcing a companiei noastre a primit trofeul de aur Stevie® Awards 2021 pentru vânzări și customer service la categoria „Centrul de contact sau Furnizorul de servicii de outsourcing al anului”. Compania noastră a primit pentru a doua oară trofeul de aur în cadrul Stevie® Awards.

Premiile Stevie® pentru vânzări și customer service sunt unele dintre cele mai importante distincții din lume pentru categoria customer service, centre de contact, dezvoltarea afacerilor și profesioniști în vânzări. Premiile Stevie® organizează opt dintre cele mai importante gale de premiere pentru business din lume, inclusiv prestigioasele American Business Awards® și International Business Awards®. Câștigătorii premiilor Stevie® Awards vor primi trofeele în cadrul unei ceremonii virtuale pe data de 14 aprilie 2021.

„Este o onoare să primim încă o dată premiul Gold Stevie® ca recunoștință pentru munca asiduă a echipei și excelența pusă în sprijinul clienților noștri. În ciuda contextului incert din ultimul an, CGS a mutat rapid activitățile în sistem remote pentru a proteja sănătatea și siguranța angajaților noștri și pentru a menține 100% funcționalitatea operațională în a deservi clienții, adoptând, în același timp, tehnologii de generație viitoare pentru a crește acest suport”, a declarat Phil Friedman, președinte și CEO CGS.

„Suntem mândri că ne-am ajutat clienții globali să mențină operațiunile pe tot parcursul incertitudinilor generate de pandemie și apreciem recunoașterea adusă de către premiile Stevie® prin câștigarea, pentru a doua oară, a trofeului de aur”, a declarat Steve Petruk, președintele diviziei Global Outsourcing, CGS.

Pe măsură ce multe companii și centre de contact au migrat către work from home, asistența pentru clienți a devenit mai importantă ca niciodată, potrivit lui Steve Petruk. Acesta a mai adăugat că CGS a putut folosi, în această perioadă, tehnologii de ultimă generație, inclusiv soluția de realitate augmentată – Teamwork AR ™ pentru a asigura servicii neîntrerupte și a oferi o experiență mai captivantă prin asistență de la distanță.

“Când am avut cu toții nevoie de distanțare socială, furnizarea unei conexiuni umane cu tehnologie suplimentară a fost de neprețuit”, a încheiat Steve Petruk.

„În cel mai dificil mediu de lucru din memoria celor mai multe organizații, câștigătorii Stevie® Awards 2021 au găsit totuși modalități de a inova, de a crește vânzările, de a-și mulțumi clienții și de a-și asigura dezvoltarea business-ului. Juriul a recunoscut și recompensat acest lucru și ne alăturăm lor pentru a aplauda câștigătorii din acest an pentru succesul lor continuu”, a declarat președinta Stevie® Awards, Maggie Gallagher.

 

 

###

 

Despre Stevie® Awards

Stevie® Awards reprezintă, în total, opt programe: Asia-Pacific Stevie® Awards, German Stevie® Awards, Orientul Mijlociu și Africa de Nord Stevie® Awards, American Business Awards®, The International Business Awards®, Stevie® Awards pentru marii angajatori, Stevie Awards® pentru femeile în afaceri și Stevie Awards® pentru vânzări și servicii pentru clienți.

Competițiile Stevie® Awards primesc în fiecare an peste 12.000 de participări de la organizații din peste 70 de țări. Onorând organizațiile de toate tipurile și dimensiunile și oamenii din spatele lor, Stevie Awards® recunoaște performanțele remarcabile din mediul de business din întreaga lume. Aflați mai multe despre premiile Stevie pe www.StevieAwards.com.

###

Share on facebook
Distribuie-l pe Facebook
Share on whatsapp
Distribuie-l pe WhatsApp
Share on email
Distribuie-l prin email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *