CGS premiată cu argint în cadrul Stevie® Awards 2020

Anul acesta vine cu încă un premiu de recunoaștere a excelenței pentru CGS! Furnizor global de aplicații de afaceri, de servicii de externalizare și de învățare la nivelul companiilor, compania CGS a fost premiată cu trofeul de argint Stevie® Awards 2020 pentru vânzări și customer service la categoria „Contact Center or Customer Service Outsourcing Provider of the Year”.

Premiile Stevie® pentru vânzări și customer service sunt cele mai importante distincții din lume pentru customer service, centre de contact, dezvoltarea afacerilor și profesioniștii din vânzări, iar pentru noi este al treilea an consecutiv în care ne aflăm pe podium.

Premiile din acest an au fost decernate în cadrul unei gale, vineri, 28 februarie, la Caesars Palace, în Las Vegas, la care au participat finaliști din SUA și din alte state ale lumii. Câștigătorii au fost desemnați în urma scorurilor obținute din partea a peste 180 de profesioniști din întreaga lume, grupați în șapte comisii de evaluare specializate.

 width=

CGS încheie constant parteneriate cu companii globale pentru a furniza servicii de outsourcing care să aducă beneficii brand-urilor clienților (…) Anul trecut, CGS și-a extins serviciile globale prin optimizarea centrelor de suport, automatizarea proceselor care pot fi robotizate și îmbunătățirea modului de rezolvare a apelurilor” a declarat Steve Petruk, Președintele Diviziei de Outsourcing Global CGS.

Având la bază mii de agenți de call center dedicați și multilingvi, localizați în America de Nord, America de Sud, Europa și Orientul Mijlociu, în prezent, CGS acordă sprijin brand-urilor de top din domeniu la nivel mondial, inclusiv retaileri, furnizori de servicii medicale, furnizori de telecomunicații și tehnologie sau branduri de ospitalitate. Printre soluțiile de externalizare inovatoare, scalabile și flexibile ale CGS se numără soluțiile de helpdesk, suport tehnic, asistență clienți, management de furnizare, management de vânzări, finanțe și contabilitate.

Despre Stevie Awards

Stevie Awards sunt considerate primele premii dedicate mediului de afaceri. Au fost inițiate în anul 2002 cu scopul de a aduce la cunoștința publicului și de a recunoaște performanțele și contribuția benefică a companiilor și a profesioniștilor de pretutindeni, devenind în scurt timp unul dintre cele mai râvnite premii din lume.

Stevie Awards se acordă în cadrul a șapte programe: Asia-Pacific Stevie Awards, German Stevie Awards, American Business Awards, International Business Awards, Stevie Awards for Great Employers, Stevie Awards for Women in Business și The Stevie Awards for Sales & Customer Service. Competițiile Stevie Awards primesc peste 12.000 de înscrieri în fiecare an de la organizații din peste 70 de state. Prin onorarea organizațiilor de orice tip și orice dimensiune și a oamenilor din spatele acestora, premiile Stevie sunt acordate pentru performanțe remarcabile de la locul de muncă la nivel mondial.