CGS la “Romanian Outsourcing Awards for Excellence”

Celebrând prima ediție a Romanian Outsourcing Awards for Excellence, CGS România primește în acest an premiul pentru cel mai bun BPO (Business Process Outsourcing), BPO Company of the Year datorită performanțelor obținute de-a lungul existenței sale pe piața românească.

DSC_0092CGS Best BPO Company
Capitalizând resursele umane disponibile și livrând, astfel, soluții de business peste nivelul pieței de outsourcing autohtone, destul de puternice și competitive, cifra de afaceri a CGS România înregistrează o creștere cu 36,74% în 2014 vs 2013, pe această linie de business.

Suntem de asemenea mândri să anunțăm și premiul pentru cel mai bun angajat din domeniul outsourcing-ului – Best Professional of the Year – premiu care i-a revenit Cristinei, Project Manager CGS. Parcursul Cristinei in companie este unul plin de reusite si povesti de succes, in cei 10 ani petrecuti alaturi de noi, Cristina a evoluat de la Specialist Servicii clienti la Project Manager, fiind responsabila de unul dintre cei mai importante proiecte din CGS Romania – respectiv parteneriatul cu leaderul mondial pe zona software manunfacturing.

CGS Best Outsourcing Specialist

Așadar, CGS România nu poate fi decât încântată de performanțele pe care cei mai mari specialiști din domeniul outsourcing le-au observat și au considerat că suntem demni de a fi modele pentru piața națională și internațională.

Vă mulțumim încă o dată pentru apreciere!

IMG_6313[2][3]