CGS își celebrează angajații loiali

Ne bucurăm că am avut ocazia din nou să ne sărbătorim colegii cu vechime de 10 și peste 10 ani în companie și, mai ales, că a fost un prilej bun de a celebra experiența colectivă a acestor ani petrecuți împreună. Când ești prins în activitățile de zi cu zi, este ușor să treci cu vederea anumite lucruri, poate chiar și reușite, iar astfel de momente împreună, când putem să ne uităm înapoi și să ne dăm seama de unde am pornit și unde ne-a dus drumul, devin cu atât mai prețioase, cu cât realizăm că am început singuri, însă am ajuns să fim o ECHIPĂ!

Loialitatea este una dintre valorile pe care le apreciem cel mai mult la membrii echipei noastre. De aceea, pe 10 septembrie, în cadrul Muzeului de Artă Recentă București, am avut ocazia să îi sărbatorim pe colegii noștri care au împlinit 10 ani, 15 ani și nu numai, de când fac parte din echipa CGS România.

Ediția din acest an a fost cu atât mai deosebită cu cât au participat peste 50 de colegi cu vechime de peste 10 ani în companie, precum și Vladimir Sterescu, Country Manager CGS România și Phil Friedman, Președinte și CEO CGS, însoțit de fiul său, Jeffrey Friedman.

Discurs Phil Friedman

Unul dintre momentele emoționante al acestei seri a fost decernarea diplomelor și trofeelor, unde colegii noștri au fost nominalizați pe rând, de către Vladimir Sterescu și Phil Friedman, iar pe diplome fiind trecut și un mesaj de apreciere din partea managerului direct. width=Activitățile au continuat cu un tur privat în galeria Muzeului de Arta Recentă, în care ghidul muzeului a oferit informații despre operele expuse. Surprizele s-au ținut lanț: torturi delicioase, special pregătite pentru acest eveniment cât și un moment inedit: un videoclip-supriză pregătit de colegii de la departamentul de Resurse Umane cu pozele sărbătoriților de la diverse alte evenimente sau activități.

Toate acestea au făcut ca și această ediție să fie un real succes, sărbătorind împreună experiențele, reușitele, dar și eșecurile care ne unesc și ne fac mai puternici.

 width=

Este deja a doua ediție a unui eveniment de acest tip și intenționăm să îl transformăm într-o veritabilă tradiție CGS, sub sloganul consacrat „CGSDreamTeam”.

Distribuie-l pe Facebook
Distribuie-l pe WhatsApp
Distribuie-l prin email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *