CGS a fost inclusă în topul The BEST of Global Outsourcing 100 din ultimii 10 ani

Compania Computer Generated Solutions fost nominalizată în cadrul Global Outsourcing 100®, ediția 2019, de către International Association of Outsourcing Professionals® (IAOP®), asociația globală care stabilește standarde și promovează profesioniștii în externalizare și în organizațiile pe care aceștia le susțin.

Pentru că a fost inclusă în acest top timp de trei ani la rând, în 2019, IAOP a decis ca CGS să facă parte din categoria Best of The Global Outsourcing 100”, prin care sunt recunoscute și celebrate cele mai bune companii din ultimii 10 ani.

The Best of Global Outsourcing 100 (GO100) recunoaște cei mai buni furnizori de servicii de externalizare din lume. Rezultatele de bazează pe o evaluare a scorului obținut de-a lungul întregului program The Global Outsourcing 100. Încă de la începutul acestui program, lista GO100 se creează pe baza cererilor primite, iar jurizarea se realizează după o metodologie riguroasă de evaluare, care include o revizuire autonomă de către un grup independent de membri ai clienților IAOP, cu experiență vastă în selectarea furnizorilor de servicii de externalizare și a consultanților pentru organizațiile acestora.

„Astăzi, companiile se confruntă cu o piață  de afaceri competitivă și în continuă schimbare; din acest motiv, listele Global Outsourcing 100 și Worlds Best Advisors sunt cele la care aspiră organizațiile din industria noastră”, a declarat Debi Hamill, CEO al IAOP. “Sunt mândră să recunosc rolul de lider al acestor organizații din cadrul IAOP 2019 Best of Global Outsourcing 100, datorită faptului că sunt recunoscute în permanență pe aceste liste de prestigiu.”

CGS oferă clienților săi soluții de externalizare inovatoare, scalabile și flexibile, ajutându-i să construiască relații fundamentale cu serviciile de asistență clienți pe mai multe canale, inclusiv externalizarea proceselor de afaceri tradiționale, asistență tehnică, asistență clienți, telesales, precum și servicii de back office, inclusiv finanțe și contabilitate. Echipele sale de externalizare tehnologică ajută clienții să soluționeze provocări comerciale, precum susținerea forței de muncă mobile, menținerea tehnologiei în mod proactiv și reducerea riscului de așteptare, prin asigurarea unei baze tehnologice care să ofere companiilor flexibilitatea și agilitatea de care au nevoie pentru a concura pe piață și pentru a se dezvolta.

„Faptul că CGS a fost recunoscută printre cele mai bune companii din lista IAOP, ce furnizează de servicii de outsourcing de calitate, reprezintă un omagiu pentru întreaga echipă globală și pentru clienții pe care îi susținem”, a declarat Michael D. Mills, Senior Vice President, Call Center, CGS. „Am continuat să ne extindem și să ne dezvoltăm afacerea globală a centrelor noastre de contact prin alinierea soluțiilor, instrumentelor și proceselor noastre cu obiectivele și țelurile de afaceri și financiare. CGS se concentrează pe noile tehnologii emergente din domeniul automatizării și optimizării, care ne ajută să îmbunătățim atât calitatea serviciilor, cât și experiența generală a clienților. CGS se angajează să creeze o experiență premium a clienților prin intermediul serviciilor oferite și să continue să dezvolte parteneriate de succes pe termen lung cu clienții săi, oferindu-le un randament măsurabil al investiției lor.”

*

IAOP este asociația globală care reunește clienți, furnizori și consultanți într-un mediu de colaborare bazat pe cunoaștere, care promovează dezvoltarea profesională și organizațională, recunoașterea, certificarea și excelența, cu scopul de a îmbunătăți modelele și rezultatele serviciilor comerciale. În cadrul conferințelor IAOP, membrii și afiliații din întreaga lume studiază îndeaproape, învață la întâlnirile IAOP, primesc instruire și certificare la cursuri și ateliere de lucru ale IAOP și se conectează prin intermediul rețelelor sociale IAOP, toate cu un singur scop: rezultate de afaceri mai bune.

Distribuie-l pe Facebook
Distribuie-l pe WhatsApp
Distribuie-l prin email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *