CGS a fost inclusă pentru a treia oară în topul Global Outsourcing 100®

Compania Computer Generated Solutions fost nominalizată, pentru al treilea an consecutiv, în cadrul Global Outsourcing 100®, ediția 2018, de către International Association of Outsourcing Professionals® (IAOP®), asociația globală care stabilește standarde și promovează profesioniștii în externalizare și în organizațiile pe care aceștia le susțin.

Ediția 2018 a Global Outsourcing 100 (GO100) recunoaște cei mai buni furnizori de servicii de externalizare din lume. Lista se creează pe baza cererilor primite, iar jurizarea se realizează după o metodologie riguroasă de evaluare, care include o revizuire autonomă de către un grup independent de membri ai clienților IAOP, cu experiență vastă în selectarea furnizorilor de servicii de externalizare și a consultanților pentru organizațiile acestora.

„În economia de astăzi, este mai important ca niciodată pentru cumpărătorii de servicii de externalizare să fie capabili să identifice cu ușurință și să selecteze compania potrivită pentru nevoile lor de externalizare”, a declarat Debi Hamill, CEO al IAOP. „Listele Global Outsourcing 100 și World’s Best Advisors sunt instrumentele esențiale pe care le consultă companiile pentru a lua decizii inteligente. Acestea asigură companiilor informații valoroase despre sectorul externalizării privind furnizorii și consultanții de servicii de top și emergente și despre progresele-cheie de urmărit.”

CGS oferă clienților săi soluții de externalizare inovatoare, scalabile și flexibile, ajutându-i să construiască relații fundamentale cu serviciile de asistență clienți pe mai multe canale, inclusiv externalizarea proceselor de afaceri tradiționale, asistență tehnică, asistență clienți, telesales, precum și servicii de back office, inclusiv finanțe și contabilitate. Echipele sale de externalizare tehnologică ajută clienții să soluționeze provocări comerciale, precum susținerea forței de muncă mobile, menținerea tehnologiei în mod proactiv și reducerea riscului de așteptare, prin asigurarea unei baze tehnologice care să ofere companiilor flexibilitatea și agilitatea de care au nevoie pentru a concura pe piață și pentru a se dezvolta.

„Suntem extrem de mândri că echipa de asistență privind implicarea clienților din cadrul CGS a fost numită, încă o dată, printre cei mai buni furnizori de servicii de exernalizare globale de către Global Outsourcing 100 IAOP,” susține Michael D. Mills, senior vice-president, call center, CGS. „Odată cu creșterea continuă a activității noastre legate de centrele de contact, împreună cu securitatea consolidată a confidențialității datelor și a capacităților tehnologiilor omnichannel, am făcut progrese extraordinare, în ultimul an, pentru a dezvolta în continuare serviciile noastre cu soluții inovatoare și creative. Cu toate acestea, atenția noastră nu a oscilat niciodată, în sensul că prioritatea noastră principală este crearea unei experiențe premium pentru clienți în ceea ce privește serviciile pe care le oferim la nivel global. Rețeaua noastră globală de reprezentanți dedicați, care gestionează anual peste 50 de milioane de tranzacții, a oferit în mod constant suport multilingv de calitate pentru baza noastră de clienți, mărci globale cunoscute din diverse sectoare. Parteneriatele de succes pe termen lung cu clienții noștri, în care le-am oferit un randament măsurabil al investiției lor, reprezintă cea mai mare recompensă pentru noi”.

IAOP este asociația globală care reunește clienți, furnizori și consultanți într-un mediu de colaborare, bazat pe cunoaștere, care promovează dezvoltarea profesională și organizațională, recunoașterea, certificarea și excelența pentru a îmbunătăți modelele și rezultatele serviciilor comerciale. În cadrul conferințelor IAOP, membrii și afiliații din întreaga lume studiază îndeaproape, învață la întâlnirile IAOP, primesc instruire și certificare la cursuri și ateliere de lucru ale IAOP și se conectează prin intermediul rețelelor sociale IAOP, toate cu un singur scop: rezultate de afaceri mai bune.