CGS este printre cei mai doriți angajatori din România, alături de Huawei, ING, Coca-Cola și Ford

Au fost publicate rezultatele studiului Randstad Employer Branding 2019, realizat de filiala locală a Grupului Randstad, lider mondial în servicii de recrutare, în care au fost desemnați cei mai dezirabili angajatori, în funcție de industrii. Pe primul loc în topul companiilor, în funcție de domeniul de activitate, se situează CGS România (la categoria servicii), ING Bank (industria financiar-bancară), Coca-Cola (FMCG), Valeo (producție industrială), OMV (petrol și gaze), Orange (telecomunicații), Kaufland (retail), Ford (automotive) și Huawei (IT).

Potrivit studiului, lansat în premieră în România, trei elemente-cheie determină valoarea unei companii ca angajator: utilizarea tehnologiilor de ultimă oră, sănătatea financiară și reputația. Industriile cu cele mai bune calificative sunt IT, servicii, FMCG, automotive, industria financiar-bancară, telecom, industrie-producție, petrol și gaze, resurse umane și retail.

Studiul a fost realizat între 24 decembrie 2018 și 11 ianuarie 2019, prin metodologia dezvoltată la nivelul Grupului Randstad, ce constă în derularea unor interviuri online. Au participat 4.205 respondenți, cu vârsta cuprinsă între 18 și 64 ani, și au fost evaluați 75 cei mai mari angajatori din România, cunoscuți de cel puțin zece la sută din populație. Studiul Randstad este realizat în 32 de țări.

Rezultatele studiului arată și care sunt cele mai importante criterii pe care românii le iau în considerare atunci când își caută un loc de muncă: salariu și beneficii atrăgătoare, atmosfera de lucru plăcută, siguranța locului de muncă, evoluția în carieră, echilibrul viața profesională – viața personală.

Suntem extrem de încântați că am reușit această performanță și ne bucurăm să aflăm că CGS România este locul în care mulți tineri își doresc să lucreze. Mediul de lucru, beneficiile oferite, programele de training și tehnologiile folosite ne situează în topul marilor angajatori din România, iar asta ne motivează să continuăm la aceleași standarde și chiar să le depășim.

Ne mândrim cu echipa noastră! Încă o dată, am dovedit că împreună suntem cei mai buni!

Vom continua să evoluăm, să ne dezvoltăm, să aducem în companie oameni valoroși și proiecte provocatoare și să asigurăm un mediu de lucru stabil și performant!

#CGSDreamTeam #FriendsWorkingTogether

Distribuie-l pe Facebook
Distribuie-l pe WhatsApp
Distribuie-l prin email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *