CGS a fost onorată, din nou, în IAOP Top 100 Companii Globale de Outsourcing în 2023

COMPANIA ESTE RECUNOSCUTĂ, PENTRU A ȘAPTEA OARĂ CONSECUTIV, DREPT UNUL DINTRE CEI MAI MAI BUNI PROVIDERI DE SERVICII DE OUTSOURCING ȘI DE CUSTOMER EXPERIENCE, DIN LUME

CGS, un furnizor global de aplicații pentru afaceri, învățare pentru întreprinderi și servicii globale de outsourcing, a anunțat că a fost numit în 2023 Global Outsourcing 100® de către Asociația Internațională a Profesioniştilor în Outsourcing® (IAOP®) pentru al șaptelea an consecutiv.

IAOP este o organizație globală de stabilire a standardelor și susținătoarea profesiilor din domeniul externalizării, recunoscând companiile care oferă cea mai înaltă calitate a serviciilor, inovație și satisfacția clienților din industria de outsourcing. Lista Top 100 se bazează pe cercetări independente riguroase, care analizează performanța companiilor în patru categorii cheie: dimensiune și creștere, referințe clienți, premii și certificări și programe pentru inovare.

„Într-un an în care furnizorii de servicii și consilierii au traversat noi – sau mai intense – provocări și întreruperi, companiile listate în Topul Global Outsourcing 100 din 2023 au demonstrat că s-au descurcat și au fost la înălțime”, a declarat CEO-ul IAOP, Debi Hamill. „Suntem deosebit de mândri de aceste organizații care s-au străduit să exceleze, să inoveze și să deschidă calea în vremuri fără precedent. Felicitări companiei CGS pentru că a fost inclusă printre cei mai buni din lume.”

Diferența CGS: acoperire globală, expertiză locală, servicii personalizate

Cu resurse optimizate pentru call center pentru a servi clienții globali, CGS oferă o abordare hibridă unică prin tehnologie avansată, automatizare și agenți live în centrele sale de contact situate în America de Nord, America de Sud, Europa, Asia și Orientul Mijlociu. Chatbot-ul nostru îmbogățit cu inteligență artificială, tehnologiile RPA și uneltele pentru servicii de realitate augmentată completează serviciile de asistență pentru clienți oferite de mii de agenți multilingvi din contact centrele noastre. CGS sprijină multe dintre mărcile globale de top din industria de retail, ospitalitate, servicii financiare, asistență medicală, tehnologie și telecomunicații. Experiența clienților și soluțiile inovatoare, scalabile și flexibile de externalizare a proceselor de afaceri (BPO) oferite de CGS includ asistență tehnică și suport pentru clienți, vânzări și asistență back-office, oferite în peste 30 de limbi străine.

„A fi recunoscută, pentru al șaptelea an consecutiv, ca Top 100 Global Outsourcing Company de către IAOP, este un tribut adus echipei noastre incredibile de reprezentanți globali – care oferă clienților noștri de pe întreg globul, soluții de asistență personalizată, fără întreruperi,” a spus Steve Petruk, Președintele diviziei Global Outsourcing, CGS. „Continuăm să vedem din partea brand-urilor de talie mondială o cerere crescută pentru servicii de outsourcing de înaltă calitate – nu numai pentru a le permite să se adapteze mai rapid cerințelor pieței și ale clienților, să gestioneze resursele mai eficient și să optimizeze productivitatea – dar, cel mai important, pentru a ne asigura că, clienții lor primesc ajutorul de care au nevoie, atunci când au nevoie.”

Despre IAOP

IAOP este asociația globală care reunește clienți, furnizori și consultanți într-un mediu de colaborare bazat pe cunoaștere, care promovează dezvoltarea profesională și organizațională, recunoașterea, certificarea și excelența, cu scopul de a îmbunătăți modelele și rezultatele serviciilor comerciale. În cadrul conferințelor IAOP, membrii și afiliații din întreaga lume studiază îndeaproape, învață la întâlnirile IAOP, primesc instruire și certificare la cursuri și ateliere de lucru ale IAOP și se conectează prin intermediul rețelelor sociale IAOP, toate cu un singur scop: rezultate de afaceri mai bune. www.IAOP.org

Despre CGS

Timp de 40 de ani, CGS (Computer Generated Solutions) a permis întreprinderilor globale, companiilor regionale și agențiilor guvernamentale să atingă performanțe deosebite prin aplicațiile pentru afaceri, serviciile de învățare și externalizare a întreprinderilor. CGS este concentrată pe crearea de soluții complete care să răspundă nevoilor complexe, multidimensionale ale clienților și să sprijine cele mai fundamentale activități de afaceri ale clienților. Cu sediul central în New York, CGS are birouri în America de Nord, America de Sud, Europa, Orientul Mijlociu și Asia.

CGS  este prezentă încă din anul 2006 pe piața din România. Compania furnizează, pe plan local, servicii în 18 limbi străine, având 7 centre de suport în București, Brașov, Sibiu, Târgu-Jiu, Miercurea-Ciuc, Constanța și Galați.

Cei cca. 4.500 de angajați ai CGS România interacționează zilnic cu clienți din România, Germania, Marea Britanie, Spania și alte țări europene, precum și din Statele Unite ale Americii sau Canada. Principalele servicii oferite de către CGS România sunt customer care, suport tehnic, help desk, telesales și alte servicii externalizate pentru companii care activează în domeniul telecomunicațiilor, IT, bănci, asigurări și retail.

CGS (Computer Generated Solutions) este listată în primele 15 cele mai bune companii din acest domeniu din lume.

Distribuie-l pe Facebook
Distribuie-l pe WhatsApp
Distribuie-l prin email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *