CGS a fost inclusă pentru a doua oară în topul Global Outsourcing 100®

CGS (Computer Generated Solutions), furnizor global  de aplicaţii de business, servicii de outsourcing şi instruire pentru companii, a fost inclus în topul 2017 Global Outsourcing 100® realizat de International Association of Outsourcing Professionals® (IAOP®) [Asociaţia Internaţională a Profesioniştilor în Outsourcing], asociaţie care stabileşte standardele la nivel global şi care susţine profesioniştii din domeniul outsourcing, precum şi organizaţiile asistate de aceştia. Acesta este al doilea an consecutiv când CGS primeşte această recunoaştere.

 Topul 2017 Global Outsourcing 100 (GO100) recunoaşte cei mai buni furnizori de servicii de outsourcing din lume. Lista se bazează pe candidaturile primite, iar decizia se sprijină pe o metodologie de notare riguroasă care include o evaluare efectuată de o comisie independentă, formată din clienţii membri în IAOP, cu experienţă vastă în selectarea furnizorilor de servicii de outsourcing şi a consilierilor pentru organizaţiile respective.

„Alegerea partenerilor potriviți este mai importantă decât oricând. Firmele care externalizează, nu numai în sens tradițional, ci şi prin intermediul unei game largi de modele de afaceri colaborative aflate în continuă schimbare, îşi selectează furnizorii foarte îndeaproape”, a declarat Debi Hamill, directorul general IAOP. „GO100 este ghidul relevant pentru a ajuta companiile să cerceteze şi să compare furnizorii de servicii cu care au în vedere să desfăşoare relații.”

CGS oferă clienţilor săi  soluții de outsourcing inovative, măsurabile şi flexibile, ajutându-i să construiască raporturi fundamentale cu serviciile de call center cu canale multiple, incluzând externalizarea proceselor de afaceri tradiţionale, suport tehnic, asistenţă clienţi, outbound telesales (vânzări prin telefon orientate către publicul-ţintă), formare de canale de vânzare şi suport back office (birou analiză), inclusiv finanţe şi contabilitate. Echipa sa de Outsourcing în domeniul Tehnologic ajută clienţii să soluţioneze provocările din activitatea de afaceri, sprijinind forţa de muncă mobilă, susținând proactiv tehnologiile şi reducând riscul de întrerupere a activităţii prin furnizarea unui suport tehnologic care permite firmelor să dispună de flexibilitatea şi agilitatea necesare pentru competitivitate şi dezvoltare.

„Este un privilegiu ca CGS să fie recunoscută încă o dată de IAOP în topul celor mai buni 100 de furnizori de servicii de outsourcing la nivel mondial”, a declarat Michael D. Mills, Senior Vice President în cadrul Call Center Solutions la CGS. „În ultimul an, am experimentat o creştere extraordinară a activităţii noastre ca urmare a soluţiilor inovative şi a accentului continuu pe asistenţa şi serviciile pentru clienţi. Soluţiile noastre de contact center la nivel mondial au fost implementate pentru clienţii din diferite industrii, asigurând un set variat de servicii tehnice şi de asistență pentru clienţi, în vederea optimizării, dar şi a standardizării. Cu toate acestea, obiectivul nostru principal a fost și va fi întotdeauna orientat spre a fi un adevărat partener pentru clienții noștri, ajutându-i să realizeze și să mențină scopurile și obiectivele tehnice și financiare.”

IAOP este asociaţia centrală care oferă indicaţii despre îmbunătăţirea rezultatelor de outsourcing aducând împreună clienţii, furnizorii şi consilierii într-un mediu de colaborare, bazat pe ştiinţă, care promovează dezvoltarea, recunoaşterea, certificarea şi excelenţa profesională. Cu peste 120.000 membri şi filiale în întreaga lume, IAOP nu numai că este în fruntea ultimelor tendinţe, ci le şi anticipează. Prin intermediul reţelei de asociaţii globale extinse, programelor de certificare şi instruire de cea mai bună calitate, centrului de cunoaştere, comunităţii de membri şi a multor altora, IAOP ajută membrii să înveţe, să se dezvolte şi să aibă succes.