CGS a câștigat premiul Customer Experience Innovation 2019

Suntem mândri să vă anunțăm că divizia de BPO (Business Process Outsourcing) a CGS a primit premiul „Customer Experience Innovation 2019” din partea publicației TMC Customer, o revistă specializată în domeniul serviciilor pentru clienți, cu o expertiză de peste 35 de ani în industrie.

Câștigarea premiului este o reușită importantă pentru companie, întrucât este o recunoaștere  a rezultatelor excepționale pe care le-a înregistrat CGS în furnizarea serviciilor către clienții săi.

Suntem încântați să fim recunoscuți de revista TMC CUSTOMER pentru dedicarea noastră în a furniza cel mai bun serviciu pentru clienți prin intermediul serviciilor noastre de BPO. (…) Ne-am angajat să oferim cel mai înalt nivel de servicii pentru clienți și căutăm în mod continuu să inovăm folosind tehnologia de ultimă generație pe toate canalele, așa cum necesită clienții noștri apreciați la nivel global”a declarat Steve Petruk, Președintele diviziei de outsourcing global la CGS.

“Divizia CGS de Business Process Outsourcing Solutions a fost selectată datorită faptului că au reușit să seteze standardul în furnizarea de experiențe clienților de talie mondială pe toate canalele. (…) Ne face plăcere să recunoaștem această reușită și să știm că vom continua să vedem inovații mari din partea CGS în 2020 și nu numai.”, a declarat Rich Tehrani, CEO, TMC.

CGS oferă suport multora dintre cele mai importante companii de renume mondial din industria de retail, ospitalitate, asistență medicală, tehnologie și telecomunicații. Soluțiile inovatoare, scalabile și flexibile de externalizare a proceselor de business (BPO) ale CGS includ asistență tehnică și suport clienți, telesales, channel enablement și asistență de back office.

Despre Revista TMC CUSTOMER

Începând cu anul 1982, revista TMC CUSTOMER este vocea experienței clienților, a centrelor de apel/contact, a CRM și a industriilor de teleservicii. Revista a ajutat industria să germineze, să crească, să se maturizeze și să prospere și a servit drept publicația principală în a ajuta companiile din domeniu să-și mențină un standard de calitate a serviciilor cât mai ridicat.