Cei mai activi iubitori de lectură au fost premiați

Dacă la nivel național românii citesc cam două cărți pe an, în companii pare că ne întoarcem la vremurile bune, din anii ‘90, când, în lipsa altor surse de informare, ne bucurăm pe deplin de cărți. Potrivit datelor furnizate de Bookster, un angajat dintr-o companie citește, în medie, 13 cărți pe an!

Despre serviciul Bookster – prima bibliotecă publică din lume ce închiriază cărţi angajaţilor – știți deja, pentru că este disponibil la noi în companie de ceva timp și se bucură de un real succes în rândul colegilor noștri. Tocmai din acest motiv, au inițiat o campanie prin care îi premiază pe primii trei “cei mai activi cititori” din fiecare trimestru. Astfel, în perioada aprilie-iunie 2019, am contorizat numărul de volume citite prin intermediul platformei Bookster și iată cine sunt colegii care au “devorat” cele mai multe cărți:

Bianca-Adina Cocor, Brașov:

„Experiența mea de consumator Bookster a fost astăzi răsplătită a două oară, prima fiind cititul care aduce cu sine multă satisfacție cognitivă, iar a doua constituindu-se din premiul pentru unul dintre cei mai activi cititori Bookster. Ziua nu îmi putea începe mai bine de atât. Nu rămân doar cu o diplomă pe care s-o agăț pe perete, ci și cu oportunitatea de a accesa alte cărți de pe platformă înviitorul foarte apropiat. Totodată, sunt mulțumită că, odată cu experiența profesională oferită de CGS România, beneficiez și de experiența personală oferită de Bookster. Win-win!”

 width=

 

Alin Youssef, București:

„Lucrez la CGS România de 3 ani și 4 luni. Am descoperit Bookster la începutul anului, când mi-am propus să citesc mai mult și am acceptat ProvoCartea. Inițial, am fost atras de articolele online și de e-mailurile periodice care m-au îndemnat la citit și așa mi-am început aventura. Sunt recunoscător echipei pentru accesul facil la bibliotecă, suportul profesionist și pentru promptitudinea de care dau dovadă.”

 width=

Paula Lazăr, Brașov:

„Ce înseamnă pentru mine Bookster?

Spre rușinea mea, având la activ 1 an în CGS România, am aflat de acest minunat loc, cum îmi place mie să îl numesc, destul de târziu. Întrebată dacă am cont, am ridicat din sprâncene și am răspuns: nu am.

Primul gând care mi-a trecut prin minte când am aflat ce este de fapt a fost: de ce aflu tocmai acum? Am fost puțin dezamagită de acest timp pierdut, aveam atâtea de explorat… Deja știam ce cărți îmi doresc să le devorez având pregatită o listă de 150 de cărți și știam ce voi face cu timpul meu liber pentru a nu îl pierde. M-am bucurat foarte mult că nu a durat mult până am fost înscrisă și am fost în extaz pentru că, în sfârșit, am unde să recomand și am cui să recomand ceea ce îndrăgesc cel mai mult, că am cui să împărtășesc și că încă există iubitori de lectură, de frumos, de dezvoltare, de cunoaștere, de aventură…

De când am intrat pe acest tărâm minunat nu m-am dezlipit ceva vreme și de acum înainte este de înțeles că nu va scăpa de mine.

Iubesc să știu că o dată sau de două ori pe lună, în colț mă așteaptă o nouă peripeție.

Dacă până acum v-am povestit cum am ajuns să fiu o iubitoare de Bookster, acum vă pot spune că Bookster pentru mine înseamnă colțul meu în care mă regăsesc, care e acolo când am nevoie, care mă susține și care de acum va avea grijă de mine.

M-am simțit fericită când am văzut că am fost răsplătită pentru ceea ce fac și că vocea mea în sfârșit este auzită printre atâtea file și pierdută mereu printre cuvinte, emoții și trăiri. Vă mulțumesc și vă iubesc că îmi faceți zilele la muncă mai ușoare și pentru simplul fapt că în fiecare zi îmi aduceți zâmbetul pe buze oriunde m-aș afla.

Așa că, ce mai aștepți? Pentru tine ce înseamnă Bookster?”

 width=

Bookster este o platformă online uşor de folosit, unde colegii găsesc cărţi şi articole de top, actualizate constant cu apariţii noi. Puteți alege dintr-o gamă variată de titluri, atât beletristică, cât şi cărţi de business, dezvoltare personală şi profesională, cărţi pentru copii sau pentru cultivarea hobby-urilor. De asemenea, primiți recomandări personalizate de lectură, în funcţie de preferinţele şi interesele voastre.

Înscrie-te și tu pe platforma Bookster, bucură-te de titlurile preferate și devino următorul premiant!

Felicitări celor trei câștigători! 🙂

#CGSDreamTeam #FriendsReadingTogether #ReadNRoll

Distribuie-l pe Facebook
Distribuie-l pe WhatsApp
Distribuie-l prin email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *