Ce nu trebuie să-ți lipsească din bagajul de festival

Nu mai este un secret că în perioada următoare toată lumea va fi împărțită prin țară, la diversele festivaluri de muzică ce au devenit din ce în ce mai căutate și mai numeroase în ultima vreme. Așa cum știți, am organizat și un concurs intern, în urma căruia opt dintre colegii noștri au câștigat câte un abonament pentru Neversea (apropo, sperăm că v-ați distrat în weekend ;)), iar faptul că am primit peste 100 de răspunsuri la întrebarea „Ce nu trebuie să lipsească din bagajul unui festivalier?” ne-a determinat să pregătim acest mic ghid care poate fi aplicat pentru toate festivalurile care au loc în această vară.  Și se anunță multe și care mai de care mai spectaculoase, deci nu vom lipsi nici noi, nu-i așa? 🙂

Lăsând deoparte obiectele vestimentare și de igienă personală sau medicamentele de care ai neapărată nevoie, vom trece direct la subiect. Am împărțit obiectele necesare pe categorii, astfel încât să ți le treci în check-list și să-ți fie ușor să te asiguri că le ai pe toate.

  • Protecția solară

În primul rând, ținând cont de faptul că este vară, trebuie să ai foarte mare grijă să te protejezi de soare. Astfel, loțiunea cu protecție solară este absolut necesară, indiferent de locul de desfășurare al festivalului. La fel sunt și ochelarii de soare și o pălărie, o șapcă sau o bandană. În fond, ce ar fi look-ul de festival fără pălărie și ochelari de soare?!

  • Gadgeturi

Urmează gadgeturile, fără de care nu putem imortaliza viața de festivalier, nu-i așa?! Aici trebuie să aveți grijă, deoarece unele festivaluri interzic accesul cu aparate de fotografiat și camere video de orice tip, prin urmare, singurul mod prin care puteți surprinde diferite amintiri de la festival rămâne telefonul mobil. Prin urmare, aveți grijă să aveți întotdeauna cu voi un acumulator extern cu capacitate mare (știm cu toții că cel mai rău lucru care ți se poate întâmpla e să rămâi fără baterie la telefon). Mai aveți nevoie, de asemenea, mai ales dacă vorbim de festivaluri la malul mării, în preajma unui lac sau dacă se anunță o zi ploioasă, de o husă impermeabilă, pentru că apa și telefoanele nu sunt cei mai buni prieteni. Pe lângă aceasta, mai poți adăuga diverse lentile pentru fotografii cu efecte spectaculoase.

  • Protecția de ploaie

Nu uităm nici de situațiile neprevăzute. Cel mai comun lucru care se poate întâmpla este să plouă, așa că ai grijă să ai întotdeauna la tine o pelerină de ploaie. Umbrelele sunt interzise în aria de desfășurare a festivalului. În plus, cine se mai poate distra în timp ce trebuie să aibă întotdeauna grijă să nu-i lovească pe ceilalți cu umbrela?!

  • Bagajul de mână

Nu în ultimul rând, trebuie să ai cu tine o borsetă sau o poșetă de dimensiuni mici, în care să-ți încapă toate lucrurile necesare, fără însă a deveni prea grea, pentru că va trebui să o porți tot timpul după tine. Nu uita să verifici, înainte de a porni spre destinație, lista cu recomandările organizatorilor pentru accesul în zona de festival.

  • Elementul indispensabil

Acum că ai bifat toate cele necesare, nu uita să iei cu tine buna dispoziție și cheful de distracție. De fapt, astea ar trebui să fie primele pe lista ta.

Așadar, îți urăm să ai parte de multă distracție și abia așteptăm să vedem fotografii din locurile pe unde ai petrecut vara asta! 😉