Câștigătorul lunii iunie la Performance Loop

 

Inovația, exigența și preocuparea de a perfecționa lucrurile sunt constante în cadrul echipelor CGS Romania, care, la rândul lor, sunt într-un continuu proces de dezvoltare. La fel ca înainte, premiantul se va bucura de câte o stea pe „Walk of Fame”, un premiu surpriză și un plus de recunoaștere publică a performanțelor lui.

Evaluarea Top Performerului a fost influențată de inovația adusă și de susținerea din partea managerului, de care performerul s-a bucurat din plin.

În funcție de evaluarea managerului, Top Performerul lunii iunie este:

Mailat Sorana

Mailat Sorana face parte din echipa CGS de peste 6 ani și a trecut de la postul de agent, la cel de back-up, apoi team leader, dar având și atribuții de trainer și quality assurance. În 2013, clientul a schimbat profilul proiectului pe care Sorana îl conducea. Începutul a fost bun, după ce aceasta s-a ocupat de 99% din implementarea noului proiect, dând astfel dovadă de pro-activitate, ambiție, cunoștiințe ample referitoare la implementare, planning și executare. Profilul s-a mutat de la 100% tehnic, la 50% tehnic și 50% billing.

În aprilie 2015 însă, Sorana a uimit pe toată lumea cu o idee inovativă pentru unul dintre proiectele sale, pentru care a primit laude atât din interiorul companiei, cât și din partea clientului.

Ideea Soranei a fost crearea unui Buddy System, pentru a îmbunătăți cel mai important target pentru acest proiect, mai exact reactivarea conturilor membrilor. Acest target a crescut constant până la 15% și nu a fost atins nicioadată până în luna mai, când a început sistemul de tutore.

Astfel, fiecare TOP agent din echipă, era tutorele altui agent cu performanțe slabe. Sorana s-a asigurat de organizarea ședintelor dintre aceștia, oferirea de feedback, live support și live feedback, creând și un incentive atât pentru tutore, cât și pentru învățăcel și a obținut până și finanțarea din partea clientului, care a fost foarte interesat și impresionat de idee.

Ideea, implementată la începutul lunii mai, încă se află pe proiect, deoarece a generat rezultate extraordinare!

                                                                  Felicitări și mult succes în continuare!