Câștigătorii Performance Loop: inovație și perfecționare!

Inovația, exigența și preocuparea de a perfecționa lucrurile sunt constante ale activității în cadrul echipelor CGS România care, la rândul lor, sunt într-un continuu proces de dezvoltare. Avem 3 câștigători în această lună!

La fel ca înainte, premianții se vor bucura de o stea pe „Walk of Fame” și un plus de recunoaștere publică a performanței lor.

Evaluarea Top Performerilor a fost influențată de inovația adusă și de susținerea din partea managerului, de care performerii s-au bucurat din plin.

În funcție de evaluările managerului, Top Performerii lunii septembrie 2019 sunt:

Victoria Goncearenco

Victoria ocupă, în momentul de față, poziția de Senior Trainer în cadrul CGS Galați.

Ea a demonstrat în nenumărate rânduri că merită această poziție, prin spiritul ei de leader și prin inițiativa continuă de dezvoltare.

Este una dintre cele mai proactive persoane de pe toate departamentele și merită o stea pe Walk Of Fame!

Bogdan Vasilat

Bogdan s-a alăturat proiectului unuia dintre clienții majori CGS în Iunie 2016. A fost pus constant în fața a nenumărate provocări, schimbări de portofoliu și task-uri. A demonstrat că își dorește să acumuleze cât mai multe cunoștințe și să exceleze în muncă depusă, iar aceste eforturi continue i-au adus în lista de lucru unii dintre cei mai prolifici clienți.

Este calculat și întotdeauna găsește modalitatea cea mai eficientă de a-și completă îndatoririle zilnice. Calitatea muncii sale i-a adus numeroase premii din categoria Quarterly Awards.

Bogdan își folosește abilitățile interpersonale pentru a oferi în mod constant suport colegilor mai noi sau celor care întâlnesc dificultăți. Îi face plăcere să interacționeze cu aceștia și fiecare dintre noi vedem în el un agent de baza, dedicat, plin de entuziasm și care dorește să exceleze împreună cu echipa din care face parte.

Este receptiv la orice solicitare nouă văzând în ea un mijloc de îmbogatire a experienței profesionale. Manifestă promptitudine, seriozitate şi flexibilitate în abordarea problemelor. Este deschis și se adaptează repede la schimbare; are un nivel excelent de cunoștințe profesionale pe care le aplică întotdeauna corect și eficient, motiv pentru care obține rezultate foarte bune.

La întrebarea: “Ce îți place la funcția de Operations Coordinator ?” , a răspuns următoarele:

“Îmi place că e un domeniu în care mereu apare ceva nou, deși lucrurile de bază nu se schimbă, e un domeniu care crește și evoluează de la un an la altul și îmi permite să-mi păstrez mintea antrenată; colegii și lucrul în echipă sunt un factor important pentru mine și pot spune că aici se pune mare accent pe acest lucru având cu toții de atins un obiectiv comun – performanța.»

Raul Mare

Raul s-a alăturat “familiei CGS” în Noiembrie 2016 ca agent în cadrul unuia dintre proiecte. În luna Martie 2018, datorită rezultatelor sale foarte bune, a fost acceptat în cadrul unuia dintre proiectele mari ale companiei. Încă de la început, Raul a dorit să se afirme în noua sa echipa reușind să își însușească cunoștințele procesului de Platinum pentru sectorul public după numai două săptămâni.

Pe parcursul primelor luni alături de noi a oferit sprijin constant echipei, ajutând la atingerea target-urilor în fiecare trimestru fiscal. Datorită experienței sale acumulate, Raul a reușit să soluționeze numeroase situații prin susținerea call-urilor din propria inițiativa cu partenerii din US.

Relația pe care și-a creat-o cu partenerii noștrii din US și Canada, profesionalismul și dorința acerbă de a învăța lucruri noi au contribuit în evoluția sa ca agent câștigând respectul atât colegilor săi, cât și echipei de Management. Puterea sa de muncă a fost demonstrată în momentul când cei doi agenți de pe unul din procesele importante ale CGS au plecat în același timp din companie, Raul asumându-și acestă provocare de a prelua singur responsabilitățile și îndeplinindu-le cu succes.

În luna Septembrie 2019 a preluat un proces ce necesită o atenție foarte mare la detalii și un research mult mai amănunțit – reușind să se ridice la așteptările tuturor, aducând la zi plățile neaplicate și totodată menținând suma sub limita impusă de către companie.

Raul are o atitudine pozitivă contribuind neîncetat la crearea unei atmosfere plăcute, datorită determinării și proactivitatii sale a reușit să obțină rezultate excepționale pe cele două procese. Indiferent de situațiile complexe pe care le-a întâmpinat, a reușit mereu să le soluționeze cu brio.

Este o persoană ambițioasă, dând dovadă de abilități excelente de procesare. Datorită dorinței constante de autoperfecționare și dezvoltare profesională, Raul a demonstrat tuturor că te poți baza pe ajutorul lui oricând este nevoie.

Felicitări câștigătorilor!

Indira Ghandi și Colonelul Harland Sanders

Dorința lor de a perfecționa lucrurile a contribuit la evoluția umanității

Performance Loop: inovație si perfecționare!