Câștigătorii Performance Loop ai lunii aprilie 2019

Performance Loop: inovație și perfecționare! 

Inovația, exigența și preocuparea de a perfecționa lucrurile sunt constante ale activității în cadrul echipelor CGS România care, la rândul lor, sunt într-un continuu proces de dezvoltare. Avem 4 câștigători în această lună!

La fel ca înainte, premianții se vor bucura de o stea pe „Walk of Fame” și un plus de recunoaștere publică a performanței lor.

Evaluarea Top Performerilor a fost influențată de inovația adusă și de susținerea din partea manager-ului, de care performerii s-au bucurat din plin.

În funcție de evaluările managerului, Top Performerii lunii Aprilie 2019 sunt:

Mădălina Savu

Mădălina este una dintre puținele persoane care nu spune niciodată “nu” atunci când cineva îi cere ajutorul. Ea știe ce este profesionalismul și s-a folosit de acest atu la cel mai înalt nivel în calitatea sa de Senior Quality.

Mădălina este o parte importantă din echipă și a demonstrat de nenumărate ori că are team spirit, împărtășind din experiența sa cu colegii săi mai noi.

Motivul pentru care a fost nominalizată se datorează competențelor sale organizaționale:

Mădălina a venit cu un plan de calibrare a calității cu productivitatea – prin întâlnirile și ideile ei a creat o reglementare excelentă în echipa de management.

Ea este întotdeauna disponibilă pentru a asculta și acorda sprijin membrilor echipei, asigurându-se că toată lumea își înțelege în mod clar rolurile și responsabilitățile.

Constant pozitivă și calmă, reușește să creeze un mediu sigur, de susținere, pentru membrii echipei sale și îi motivează să reușească să obțină performanțe.

Ana Maria Bălan

Ana și-a început activitatea în cadrul CGS România în iulie 2016, ca agent servicii clienți. A reușit să se evidențieze prin implicarea și dezvoltarea ei profesională rapidă, astfel încât, după 3 luni, s-a mutat pe un alt departament.

În următoarele 6 luni, Ana a fost un agent implicat, top performer și a promovat pe poziția de trainer. De când s-a alăturat echipei de training, a reușit să aibă rezultate extraordinare cu fiecare grupă. Prin metode inovative, i-a determinat pe noii agenți să colaboreze ca o adevărată echipă.

Ana s-a ocupat de procesul de onboarding al membrilor noi din echipa de training și de fiecare dată a reușit să îi determine să se îmbunătățească și să se dezvolte pe plan profesional.

De asemenea, a fost implicată în lansarea a două departamente importante, reușind să se autodepășească de fiecare dată. Abilitatea ei de a descoperi noi metode de livrare a informațiilor care să se plieze pe procesul intern recomandat de client a avut success de fiecare dată.

Adriana Codreanu

Adriana a intrat în “familia noastră” în Octombrie 2017. Abilitățile și calitățile sale au ajutat-o să devină în scurt timp un membru de bază al echipei și să obțină rezultate bune, datorită capacității sale de muncă impresionante. Adriana dă totul, muncește fără să se uite la ceas, rezolvă, coordonează și mobilizează.

Cunoștințele pe care le are sunt valoroase pentru colegii săi și experiența ei ne ajută să depășim situații complexe. Observă și absoarbe în mod constant cunoștințe de pretitundeni. Oferă mereu suport tuturor colegilor, fiind interesată să găsească o soluție pentru orice problemă și un răspuns la orice întrebare.

Adriana are o atitudine pozitivă constantă, este ambițioasă, determinată și independentă. A participat activ la dezvoltarea relației dintre departamente și la eficientizarea procesului de îmbunătățire al calității pe regiunea SUA.

De când face parte din această echipă, Adriana a evoluat foarte mult și a devenit un membru cheie al acestei “familii”. În orice se implică, o face cu tot sufletul. Știe că pasiunea pentru muncă aduce întotdeauna performanță și se asigură că cei cu care lucrează în mod direct, zi de zi, sunt motivați, zâmbitori și bine – dispuși.

În ceea ce privește rezultatele înregistrate, acestea au întrecut orice așteptări, iar noi îi recunoaștem meritele în fiecare zi și suntem mândri că face parte din echipa noastră.

Când am întrebat-o ce îi place la jobul ei, Adriana ne-a răspuns următoarele:

Îmi place foarte mult ceea ce fac. Apar situații imprevizile zi de zi, situații din care pot învăța ceva nou. Întotdeauna îmi voi sprijini echipa și voi acționa spre atingerea obiectivelor comune.”

Carmen Dinescu

Carmen s-a alăturat “familiei” noastre în primăvara anului 2015. Nivelul său de implicare și înțelegere al întregului proces a ajutat-o să promoveze în poziția de Trainer pe un proiect din SUA, în urmă cu trei ani. Munca sa de trainer a ajutat la dezvoltarea profesională a zeci de angajați, atât din cadrul CGS România, cât și din echipa clientului.

Până în prezent, Carmen a pregătit peste 100 de angajați. Experiența și capacitatea ei de a asimila noi procese și de a le transpune într-un mod interactiv și ușor de înțeles pentru toți membrii proiectului sunt standarde cu care ne răsfață neîncetat.

Nu putem menționa “schimbare de procedura” fără “Carmen”, din moment ce toate materialele de training sunt făcute de ea în colaborare cu departamentele cheie ale clientului. De fiecare dată, noile materiale sunt prezentate de Carmen cu entuziasm și dibăcie în fața tuturor. În ultimul an, a avut proiecte de pe care le-a finalizat cu succes precum și proiecte încă în desfășurare.

Carmen este angajatul model, întotdeauna s-a oferit să preia task-uri care țin de dezvoltarea personală și profesională a angajaților pentru a ridica metricii proiectului cu mult peste cerințele managementului. S-a ocupat timp de 3 ani de zile de refresher trainings, ajutând agenții cu o performanță scăzută să exceleze în task-urile lor zilnice și să înțeleagă detaliile procesului complex de procesare. Drept urmare, echipa noastră a văzut cei mai buni metrici din istoria proiectului la CGS România, în trimestrul fiscal anterior.

Datorită dorinței sale de a ajută toți angajații, Carmen s-a ocupat de materialele de training pentru întreg proiectul, lucrând împreună cu ceilalți traineri pentru a redirecționa agenții către o platforma unde diferite cursuri de dezvoltare personală pot fi accesate, după preferințele fiecăruia.

Carmen este persoana de contact pentru agenți, SMEi și Team Leaderi, atunci când vine vorba de orice proces sau de o nouă procedură/implementare. Mai mult de atât, Carmen este în adevăratul sens al cuvântului o “mamă” pentru toată lumea, oferind suport tehnic, dar și emoțional, aducând termenul de “team player” la un nou standard.

Felicitări câștigătorilor!

Charles Darwin și Angela Merkel

Dorința lor de a perfecționa lucrurile a contribuit la evoluția umanității

Performance Loop: inovație si perfecționare!

Distribuie-l pe Facebook
Distribuie-l pe WhatsApp
Distribuie-l prin email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *