Câștigătorii Performance Loop ai lunii Iulie 2017

Performance Loop: inovație și perfecționare! 

Inovația, exigența și preocuparea de a perfecționa lucrurile sunt constante ale activității în cadrul echipelor CGS România care, la rândul lor, sunt într-un continuu proces de dezvoltare. Avem patru câștigători în această lună!

La fel ca înainte, premianții se vor bucura de o stea pe „Walk of Fame” și un plus de recunoaștere publică a performanței lor.

Evaluarea Top Performerilor a fost influențată de inovația adusă și de susținerea din partea manager-ului, de care performerii s-au bucurat din plin.

În funcție de evaluările managerului, Top Performerii lunii Iulie 2017 sunt:

Mario Antonio Anghel

Mario și-a început călătoria cu noi în 25 august 2014, când a început prima zi de pregătire ca Reprezentant Relații Clienți. Timp de un an, a fost Agent Servicii Clienti și apoi a petrecut cinci luni ca Back-up Team Leader și în această perioadă a ajutat întregul departament, dar a și  câștigat o mulțime de cunoștințe și experiență. Cariera sa s-a îndreptat către partea de asigurare a calității și, pentru următoarele șase luni, a fost Back-Up QA, iar apoi a petrecut 10 luni ca Specialist al Asigurării Calității, în cadrul aceluiași departament.

În ultimele trei luni, Mario a ajutat echipa după cum urmează:

  • În ultimele trei luni (mai, iunie, iulie), echipa lui Mario a avut cea mai mică rată de attrition și cele mai bune rezultate.
  • El a creat un plan pentru ca echipa de management să lucreze la anumite sarcini, pentru a prioritiza și organiza întregul proiect. Echipa urmărește acum planul lui Mario, care a fost implementat cu succes.
  • El gândește întotdeauna ca un adevărat team-player și este mereu proactiv, având idei despre cum să îmbunătățească rezultatele noului departament.
Claudia Ioana Stanciu

Claudia și-a început activitatea în centrul din Sibiu în luna Octombrie a anului 2013, ca Agent Relații Clienți. Făcând parte dintr-o echipă dinamică și implicată, nu a stat deoparte și a început să își facă remarcată prezența promovând pe funcția de QA în anul următor. Pentru că îi place foarte mult să fie înconjurată de oameni, să interacționeze și să îi învețe cât mai multe lucruri, drumul în CGS România nu s-a oprit aici, în anul 2016 promovând în funcția de Trainer.

Pe parcursul acestui drum, Claudia s-a implicat foarte mult în procesul de integrare și organizare a echipelor, reușind să țină strânsă echipa pe parcursul săptămânilor de training și nu numai.

Ne dorim ca drumul ei să nu se oprească aici, să ne surprinda cu glumele și ideile ei zilnic și, de ce nu, cu noi promovări. De aceea, îi urăm mult succes în tot ceea ce face!

Bogdan Ceapraga

Bogdan a început să lucreze alături de noi în martie 2009, ca Agent Servicii Clienți. La scurt timp, a preluat poziția de Agent Senior datorită imboldului de a învăța cât mai mult și cât mai bine, nu doar pentru a face performanță, dar și pentru a-și ajuta colegii și, de asemenea, proiectul, drept pentru care s-a ocupat și de controlul calității în cadrul aceluiași proiect.

Primul pas important în dezvoltarea sa profesională în cadrul companiei l-a făcut în toamna anului 2010, când a susținut interviul pentru poziția de Team Leader pentru un department ce se anunța a fi cel mai complex din cele existente până la momentul respectiv din cadrul proiectului. Bogdan a acceptat provocarea și a participat activ la pregătirea unei echipe de 25 de oameni, din care urma să aibă în subordine directă un total de 17. Împreună cu această echipă, a reușit să câștige luni la rând competițiile la nivel de departament precum și o competiție din anul 2012, care a avut ca premiu o excursie în Tenerife.

Toată această perioadă, Bogdan și-a aprofundat și documentat cunoștintele și, pe lângă atestatul de Coaching Excellence și absolvirea cursului de management, a făcut parte din echipa care s-a ocupat de lansarea unui proiect foarte important.

Cea mai recentă provocare căreia Bogdan i-a raspuns cu DA, a fost primul proiect de business, care se axa pe analiza de planuri tarifare și optimizarea costurilor pentru conturile Business. Acest pas a fost făcut în septembrie 2016 și, de atunci, a continuat să inoveze și să îmbunătățească procesele din cadrul acestui department. Grație rezultatelor foarte bune obținute cu noua sa echipă, Bogdan a reușit să câștige din nou o competiție, vizitând de data aceasta Palma de Mallorca.

Emilia Coară

Povestea Emiliei în cadrul companiei începe în sediul CGS din Târgu Jiu când, în aprilie 2015, a debutat în cadrul echipei de Agenți Relații Clienți. Emilia a găsit în cadrul companiei un mediu excelent de dezvoltare personală, cu acces la o mulțime de resurse (training-uri, coaching, team building), lucru care s-a oglindit zilnic în evoluția ei.

Până în acest moment, Emilia a îndeplinit cerințele urmărite pe proiect – atât cele calitative, cât și cele cantitative – obținând numeroase bonusuri de performanță.

În 3 august 2017, Emilia a fost desemnată câștigătoarea concursului CUSTOMER CHAMPIONS – DESTINAȚIA MEXIC, îndeplinind cu ușurință toate cerințele, iar în curând, Emilia va pleca într-o destinație de vacanță mult visată. Suntem siguri că nici de acum înainte nu va spune nu provocărilor venite pe plan profesional, indiferent de cât de multe obstacole va întâlni, întrucât motto-ul echipei din care face parte, “Never back down“, i se potrivește ca o mănușă!

Felicitări câștigătorilor!

John Harrison și J.K. Rowling

Dorința lor de a perfecționa lucrurile a contribuit la evoluția umanității

Performance Loop: inovație si perfecționare!

Distribuie-l pe Facebook
Distribuie-l pe WhatsApp
Distribuie-l prin email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *