Câștigătorii Performance Loop ai lunii Februarie 2019

Performance Loop: inovație și perfecționare! 

Inovația, exigența și preocuparea de a perfecționa lucrurile sunt constante ale activității în cadrul echipelor CGS România care, la rândul lor, sunt într-un continuu proces de dezvoltare. Avem un număr record de șapte câștigători în această lună!

La fel ca înainte, premianții se vor bucura de o stea pe „Walk of Fame” și un plus de recunoaștere publică a performanței lor.

Evaluarea Top Performerilor a fost influențată de inovația adusă și de susținerea din partea manager-ului, de care performerii s-au bucurat din plin.

În funcție de evaluările managerului, Top Performerii lunii Februarie 2019 sunt:

Adrian Budău

Adrian este capabil să păstreze echilibrul adecvat între a fi orientat spre oameni și obținerea de performanță. Este extrem de implicat în proiect și este dedicat oricărei sarcini menite să îmbunătățească rezultatele.

De asemenea, el se oferă voluntar ori de câte ori sunt necesare acțiuni care influențează nu numai echipa, ci întregul proiect. Veșnic pozitiv și calm, reușește să creeze un mediu sigur, de susținere pentru membrii echipei sale și îi motivează să reușească să obțină performanțe.

Luna trecută, Adrian a avut o inițiativă strălucită de a implementa un program prin care ne-am mărit semnificativ productivitatea.

Nicoleta Dinu

Nicoleta ne-a impresionat cu energia ei nesfârșită. Ea este asertivă și se dovedește a fi foarte implicată în diverse inițiative care pot stimula echipa și proiectul. Ea a fost responsabilă de o creștere semnificativă a calității agenților noștri de pe proiect. Punctul forte al Nicoletei este abilitatea de a se adapta la schimbare fără a pierde eficiența.

Mai mult, a inițiat un training de conduită profesională pentru a ajuta pe toată lumea să se integreze mai bine în comunitatea CGS România. Ea este unul dintre cei mai vechi team leaderi, fiind alături de proiect de 8 ani. A livrat rezultate excepționale cu echipa sa și a fost implicată în diverse inițiative, unele propuse de către ea. Nicoleta a creat mai multe programe de re-training care ne ajută să creștem calitatea apelurilor, a fost, de asemenea, responsabilă luna trecută de livrarea nu numai a training-ului de escalări în limba spaniolă, ci a livrat și training-ul noilor angajați pentru echipa spaniolă recrutată în februarie.

Elena Ștefan

Elena ni s-a alăturat în Noiembrie 2016 și a devenit în scurt timp un membru renumit al echipei. Muncitoare și proactivă, a reușit să asimilize informațiile rapid, ceea ce i-a permis să preia un portofoliu de clienți cu un grad de complexitate mai ridicat.

Interesul cu care își desfășoară activitatea este unul dintre principalele atuuri ale Elenei și reprezintă motivul pentru care și-a însușit foarte bine procesul de care este responsabilă echipa sa.

Una dintre ambițiile Elenei a fost să își reducă până la 0% rata de respingere a contractelor auditate; analizând acest indicator am observat că se află pe un trend pozitiv, reușind ca în ultima perioadă să atingă performanțele pe care și le-a propus.

Rezultatele obținute până acum sunt remarcabile și acest lucru a făcut-o vizibilă pe întregul proiect. Este calculată și întotdeauna găsește modalitatea cea mai eficientă de a-și completa îndatoririle zilnice; dă dovadă de profesionalism și o conștiinciozitate excepțională privind calitatea muncii.

Gabriel Tudorache

În urmă cu aproape 5 ani, Gabriel avea primul său contact cu CGS România, în cadrul unui department din cadrul unui proiect internațional. Aici urma să petreacă 2 ani alături de echipă de backoffice, unde a reușit numeroase performanțe.

După această experiență, pentru Gabriel a venit și vremea unei schimbări, luând decizia de a se alătura pe un alt departament, unde urma să acumuleze noi cunoștințe timp de un an. Gabriel s-a făcut remarcat și aici prin abilitățile sale de analiză, fapt ce l-a recomandat pentru o poziție mai înaltă.

Gabriel a reușit să se adapteze foarte ușor la schimbările de proces, să capete experiență foarte repede, precum și să se obișnuiască cu noua metodologie de lucru, iar spre finalul anului 2018 a reușit să câștige încrederea echipei de management și a fost propus pentru poziția de Escalation Specialist.

În această nouă poziție, Gabriel a reușit să minimizeze timpul de răspuns al escălărilor venite pe email și să ofere suport de calitate echipei.

Radu Ioniță

Radu face parte din echipa CGS din luna Septembrie a anului 2017, când a început ca agent. Datorită implicării și interesului său, Radu, a devenit într-un timp foarte scurt un membru de bază atât pentru echipă, cât și pentru proiectul nostru.

Din dorința lui de a evolua și de a acumula din ce în ce mai multe cunoștințe, după nici 6 luni, Radu s-a alăturat unei alte echipe din cadrul departamentului nostru. Deși acest proces necesită un nivel mai crescut de gândire analitică și atenție la detalii, Radu s-a ridicat la așteptările tuturor și a făcut față cu brio noii provocări.

Ajungând unul dintre cei mai experimentați agenți din cadrul echipei, este una dintre primele persoane la care colegii săi apelează în momentul în care întâmpină situații mai delicate. Cu tenacitate și eficiență, reușește de fiecare dată să ofere soluții avantajoase, atât pentru noi, cât și pentru clienții noștri.

De când s-a alăturat “familei” noastre, a reușit să își coordoneze coechipierii astfel încât au atins rezultate excepționale la fiecare Quarter End. Prin devotamentul și sprijinul oferit echipei, au obținut targeturi record, primind deseori aprecieri de la partenerii noștri din SUA.

Laura Găzdoiu

Laura și-a început lucrul în cadrul echipei la 1 iunie 2017 și încă de la început a dovedit multă dedicație, perseverență și o bună înțelegere a proceselor. Curând după ce s-a alăturat echipei, Laura s-a făcut remarcată datorită muncii sale de înaltă calitate și a fost promovată.

Ea a fost mereu receptivă la nou și de-a lungul timpului a acceptat cu o atitudine pozitivă mai multe proiecte noi și a excelat de fiecare dată, devenind expertul echipei în toate aceste procese.

Când două echipe din proiect s-au unificat, Laura s-a dovedit de un real ajutor, oferind atât training colegilor, cât și răspunsuri întrebărilor acestora. De asemenea, ea a asimiliat foarte repede procesul de bundle și s-a făcut remarcată și de data aceasta prin calitatea contractelor și capacitatea sa de a oferi feedback colegilor.

Laura și-a dovedit în mai multe rânduri calitățile de leader. De fiecare dată când a trebuit să țină locul team leader-ului, ea a avut capacitatea de a-și manageria în mod corect atât propriile sarcini, cât și pe cele suplimentare.

Laura are excelente calități de comunicare, primind din partea echipelor de sales support din diferite țări numai recenzii pozitive.

Ștefania Popescu

Ștefania, s-a alăturat echipei noastre în ianuarie 2018. Deși pare a avea o experiență relativ scurtă în echipă, a ajuns la noi ca urmare a unui transfer de pe alt proiect, în cadrul căruia a dobândit suficiente cunoștințe pentru a performa.

Este angajat CGS de peste 3 ani și a reușit să se adapteze foarte ușor în fiecare dintre ele, să învețe lucruri noi și să acceadă la o poziție superioară, ca urmare a rezultatelor excelente.

În decursul anului petrecut alături de noi, a folosit toate atuurile dobândite pe poziția anterioară, atât pentru evoluția personală, cât și pentru a împărtăși cu colegii, ajutându-i astfel să-și îmbunătățească aptitudinile.

Felicitări câștigătorilor! 🙂

Mina Minovici și Aristotel

Dorința lor de a perfecționa lucrurile a contribuit la evoluția umanității

Performance Loop: inovație si perfecționare!