Câștigătorii lunii februarie la Performance Loop

O nouă ediție a Performance Loop s-a încheiat, astfel că avem o nouă serie de câștigători! Cei 3 câștigători ai lunii februarie dovedesc faptul că, la CGS Romania, sprijinim ideile inovative, cu potențial, care ne ajută să oferim servicii profesionale clienților noștri și să atingem performanța în business.

La fel ca la edițiile anterioare, premianții se vor bucura de câte o stea pe „Walk of Fame”, un premiu surpriză și un plus de recunoaștere publică a performanțelor lor.

Evaluarea Top Performerilor a fost influențată de inovația adusă și de susținerea din partea managerilor, de care cei 3 s-au bucurat din plin.

În funcție de evaluările managerilor, Top Performerii lunii Februarie sunt:

Andrei Bacila este Top Performerul CGS din Sibiu!

Andrei și-a început activitatea la CGS în 2011, inițial ca agent pe unul dintre proiectele noastre din Sibiu. Ulterior, el a avansat pe poziția de Team Leader în cadrul unui nou proiect, unde a dobândit, dezvoltat și dovedit abilități înnăscute de lider, venind cu soluții și rezolvări pentru orice fel de probleme. În febuarie 2014, a început colaborarea, tot în poziție de Team Leader, cu un proiect nou de limbă străina. Andrei a făcut parte din echipa de start a unui proiect challenging, lipsit de experiențe anterioare: DE VÂNZĂRI.

Încă de la început, Andrei a dovedit abilități de vânzare, dând dovada de aptitudini de comunicare și de identificare a nevoilor clientului. Aceste skilluri, alături de cele deja dobândite și dezvoltate – de lider – a reușit să sudeze o echipă de succes, conducând către targeturi atinse și performanțe remarcabile fiecare membru al echipei sale. Mai mult, în calitate de Team Leader, orientarea către oameni a lui Andrei l-a ajutat să se apropie de fiecare dintre oamenii săi, obiectivul lor declarat fiind: “Să fiu un Team Leader la fel de bun ca Andrei”. A reușit într-o măsură considerabilă acest lucru, în aproape 1 an de zile, reușind performanța de a modela 4 noi Team Leaderi, care îi calca pe urme. Spiritul său competitiv, precum și mobilizarea pentru a atinge succesul, alături de abilitățile transmise printr-un coaching eficient agenților din echipă, îl ajută pe Andrei să se mențină constant pe Locul 1 în ceea ce privește performanța la nivelul celor 9 echipe de proiect.

Sabin Varza este Top Perfomer-ul CGS din Brașov!

Sabin a promovat ca Team Leader pe unul dintre proiectele din Brașov, la inceputul lunii octombrie 2014, după ce s-a făcut remarcat pentu rezultatele deosebite, avuteîn calitate de agent și calitățile de leader pe care le-a prezentat în interacțiunile cu colegii de echipă. Motivul pentru care a fost propus la Performance Loop este modul prin care a abordat promovarea și integrarea într-un proiect de vânzări.

În prima lună ca Team Leader, el a studiat foarte bine atât apelurile efectuate pe proiectul său și a  realizat o analiză complexă asupra nevoilor clientilor, ale specialiștilor și a modului de abordare a procesului de vânzare. Ascultând apelurile,  a dezvoltat tehnici de vânzare pe care le-a testat pe apeluri luate de el, ajungând în două săptămâni la niște rezultate impresionante.

Sabin a reușit să transmită colegilor săi concluziile sale în urma acestor apeluri într-un mod foarte eficient, care a condus atât la succesul echipei sale, precum și la cel al întregului departament. Astfel, putem afirma faptul că el a revoluționat modul de gândire și abordare spre vânzări a întregului proiect și, cu siguranță rezultatele proiectului au fost impactate major de către acțiunile sale.

 Laura Filip este Top Performer-ul lunii Februarie, din echipa CGS din București!

Laura face parte din echipa CGS de 4 ani, timp în care a demonstrat, în repetate rânduri că deține abilități de leader și un spirit inovațional. În calitate de Team Leader al unei echipe formate din specialiști cu experiență și vechime în cadrul unuia dintre proiectele noastre, a le menține acestora o motivare constantă și un interes permanent în dezvoltarea profesională a fost o provocare pentru Laura care a generat dezvoltarea de noi inițiative. Dintre acestea, cele 2 proiecte implementate de ea, care au recomandat-o pentru Performance Loop, sunt:

Employee Appreciation Day – o inițiativă propusă și implementată de către Laura, a cărei recurență va fi anuală. Astfel, ziua de 9 martie va fi o zi specială în cadrul proiectului din care face parte și toți colegii vor fi sărbătoriți.

TEscalations – proces de onboarding și recrutare – initiativa ce a adus îmbunătățirea metricilor de reținere a personalului, în cadrul proiectului din care face parte.

Felicitări și mult succes în continuare!

Distribuie-l pe Facebook
Distribuie-l pe WhatsApp
Distribuie-l prin email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *