Câștigătorii lunii august la Performance Loop

Inovația, exigența și preocuparea de a perfecționa lucrurile sunt constante ale activității în cadrul echipelor CGS România care, la rândul lor, sunt într-un continuu proces de dezvoltare. Avem 3 câștigători in această lună!

La fel ca înainte, premianții se vor bucura de câte o stea pe „Walk of Fame”, un premiu surpriză și un plus de recunoaștere publică a performanțelor lor.

Evaluarea Top Performerilor a fost influențată de inovația adusă și de susținerea din partea manager-ului, de care performerii s-au bucurat din plin.

În funcție de evaluările managerului, Top Performerii lunii August sunt:

Raluca Neculai

 • Raluca a absolvit Facultatea de Drept și are un master în Dreptul muncii, dar pasiunea față de “calculatoare” se pare că a depășit “limitele legii”
 • Este colega noastră din octombrie 2013, ocupând poziția de agent servicii clienți, iar datorită implicarii, a promovat după 4 luni pe poziția de QA, la scurt timp devenind Quality Assurance Analyst, iar cu data de 1 Aprilie 2015 a promovat pe poziția de Team Leader pentru nivelul 1 Global Service Desk, având sub ordine 23.5 FTE’s .
 • În tot acest timp, Raluca a inovat prin :

–“ Leading by example “ – Chiar dacă avea îndatoriri de QA sau de Team leader, pe lânga rapoartele și situațiile de manage-uit, a preluat cazuri și apeluri “cot la cot“ cu agenții pentru a demonstra ca avansarea în poziție înseamnă mai multe responsabilități, dar și faptul că în acest domeniu calitatea contează cel mai mult.

 • În același timp scrie documentații și procese pentru agenții noi care preiau taskuri mai dificile.

Adrian Vasilescu 

 • Adrian s-a alăturat echipei Spaniei ca agent încă de la începutul proiectului, iar după ce a obținut postul de L2 în urma unui concurs, a devenit un element important în îmbunătățirea continua a performanțelor noastre.
 • Munca lui poate fi cuantificată în diverse metrice printre cele mai importante fiind RDR (repeat dps rate), Escalation Rate și CE (Customer Experience).
 • În ceea ce privește aceste metrice, Adrian, persoana care acoperă funcția de L2 în cadrul proiectului, a identificat de-a lungul timpului unele carențe în sistemul de lucru. El a adus nou în munca lui metoda de escalare în timp real.
 • În timp ce procedura standard presupunea escalarea prin e-mail cu un SLA de 24-48 ore, el a redus acest termen aducându-l la câteva minute. El contactează live, prin toate tool-urile disponibile, persoanele care au incidența directă asupra fiecarui caz în parte obținând astfel o soluție online, fapt care impactează în mod direct CE-ul.
 • Desigur, Adrian nu s-a oprit aici, fiind promotorul implementării unui nou formular de logare a apelului de agent. Acest formular a fost întocmit cu multă iscusință de el în cele mai adânci detalii astfel încât agenții pur și simplu nu mai au cum să greșească atunci când îl respectă.

Răzvan Bleamba

 • Parcursul lui Răzvan a început în urmă cu un an, în modul caracteristic politicii noastre, respectiv de pe poziţia de agent al departamentului Sprint OS. Graţie ambiţiei, autonomiei, profesionalismului, abilităţilor de comunicare, de preîntâmpinare şi de soluţionare a problemelor ivite, a reuşit extraordinara performanţă de a parcurge toate etapele ierarhice, respectiv poziţia de Senior în cadrul echipei sale, funcţia Help Desk şi Escalations specialist, traseu ce a culminat cu promovarea sa ca Team Leader în cadrul departamentului Sprint Order Support, poziţie pe care o ocupă şi în prezent. Esenţial de menţionat este durata acestui întreg parcurs- doar 8 luni!
 • Pe scurt Răzvan a conceput un program de inventariere prin intermediul căruia se pot monitoriza echipamentul şi accesoriile aferente, fapt ce a avut ca rezultat o îmbunătăţire a administrării proiectului. Astfel, realizat cu mijloace şi resurse deja existente, sistemul lui Răzvan a avut ca rezultat o augmentare de 60% a eficienţei activităţii noastre.
 • Acţiunile lui Răzvan au vizat şi eficientizarea organizării personalului. Astfel, prin coroborarea regulamentului de ordine interioară pus la dispoziţie de către departamentul de resurse umane cu regulamentul din cadrul departamentului nostru a reuşit întocmirea unui ghid concis şi eficace, menit a contura cadrul general al unei bune colaborări la locul de muncă şi a preîntampina eventualele incertitudini determinate de dinamismul şi complexitatea activităţii profesionale cotidiene. Acest ghid ce se regăseşte pe fiecare birou din cadrul departamentului şi-a atins scopul preconizat, constituind un real sprijin, în principal pentru noii colegi.