Câștigătorii lunii mai la Performance Loop
Inovația, exigența și preocuparea de a perfecționa lucrurile sunt constante în cadrul echipelor CGS Romania, care, la rândul lor, sunt într-un continuu proces de dezvoltare. La fel ca înainte, premianții se vor bucura de câte o stea pe „Walk of Fame”, un premiu surpriză și un plus de recunoaștere publică a performanțelor lor.
Evaluarea Top Performerilor a fost influențată de inovația adusă și de susținere din partea managerilor, de care angajații s-au bucurat din plin.
În funcție de evaluările managerilor, Top Performerii lunii martie sunt:
1. Monica Calin
- Monica Calin și-a început activitatea în CGS ca și agent, în București. A promovat ca Team-Leader după o perioadă scurtă, de numai 8 luni, pe noul proiect, în cadrul căruia a condus o echipă de aproximativ 35 de oameni. Din septembrie 2014, conduce cu succes 2 proiecte, ca si Project Manager, având în echipă aproximativ 70 de agenți și 5 Team-Leaders. Monica a pus bazele celor două proiecte și în Sibiu, a creat de la 0 partea de raportare , analiza a performanțelor la nivel săptămânal, lunar si trimestrial ( QBR).
- De asemenea, a dezvoltat impreuna cu Team-Leader-ii formulare de quality assurance, necesare analizei calității muncii pe care o depunem.
- Fiind o persoană care apreciază feedback-ul și ideile celor din jur, a realizat împreuna cu Team-Leader-ii sisteme atractive de bonusare pentru agenți.
Iată își ce spun colegii despre Monica :
« Orice neclaritate aș avea, stiu sigur că pot conta pe Monica să o explice mai bine decât altcineva, fie că este vorba despre factura de electricitate de acasă sau de o formulă de Excel într-un fișier de raportare. Aceasta, după părerea mea, este cea mai mare calitate a ei. În afară de asta, ea este însăși definiția OCD-ului „bun” : concentrată, organizată, meticuloasă – orice raport care iese din mâna ei este impecabil. De asemenea, acordă o mare atenție relației cu echipa. Discută și ia deciziile împreună cu team leader-ii, având grijă să împărtășească cât mai mult din experiența ei. În ceea ce privește relația cu agenții de pe proiect, mereu încearcă să fie imparțială, să asculte ambele versiuni ale unei problem și să caute soluții spre motivarea lor. »
2. Laurențiu Cotac
- Agentul Cotac Laurențiu și-a demonstrat loialitatea față de companie încă din Iunie 2010, atât pe departamentul de suport tehnic L1 cât și L2; Product Lead-ul Cotac Laurențiu a demonstrat (începând din Septembrie 2013), înainte de toate, pasiune pentru locul de muncă, găsind constant soluții inovatoare pentru cazurile ieșite din limitele normalului, întâlnite de colegii săi;
- Devotamentul, ardoarea, spiritul întreprinzător și perseverența i-au călăuzit pașii carierei,în cadrul companiei, către poziția de trainer;
- Trainerul Cotac Laurențiu, prin implicare și creativitate, a reușit să transforme training-urile în sesiuni educative, înglobând atât informațiile necesare pentru pregătirea viitorilor agenți cât și pasiunea sa pentru rezolvarea ‘tainelor’ întâlnite de clienți, astfel inspirându-și învățăceii;
- A absorbit, filtrat, prelucrat și oferit un ‘produs’ nou și finit noii echipe a proiectului din care face parte, fără a fi avut înainte experiența proiectului, însă având dorința și perseverența de a învăța lucruri noi și de a oferi noilor săi colegi suportul necesar pentru a-și începe drumul în această companie;
Felicitări și mult succes în continuare!