În luna iubirii, colegii CGS România și-au împărtășit aprecierea

Februarie este “luna iubirii”, în care ne-am pregătit pentru două sărbători dedicate celui mai pur și prețuit sentiment: Valentine’s Day și Dragobetele!

În fiecare zi avem nevoie de energie pozitivă și gânduri bune, așa că dorim să vă împărtășim câteva fragmente din mesajele minunate, pline de iubire și apreciere ale colegilor noștri, primite cu ocazia Valentine’s Day.

Ne iubim familia, copiii, partenerul de viață, prietenii, orașul în care locuim, jobul, hobby-urile, o carte, animalele, muntele sau marea, iar toate lucrurile bune din viața noastră se întâmplă datorită iubirii!

Astfel, și noi, la CGS România, unde prietenii lucrează împreună, ne-am gândit că ar fi un prilej bun să sărbătorim. Chiar dacă nu suntem împreună mereu, am cerut colegilor să ne împărtășească mesajele lor de apreciere pentru persoanele dragi din echipa lor.

În urma tragerii la sorți, a venit momentul să aflăm cine sunt cei 3 câștigători ale celor trei cine romantice pentru ei și partenerii lor:

~De la Popescu Adelina pentru Corneliu Dobrițescu și echipa din Târgu Jiu~

Nu pot alege o singură persoană căreia îi sunt recunoscătoare și îi mulțumesc pentru stadiul la care am ajuns în acest moment și profesional și personal.

Sunt recunoscătoare pentru toate bazele pe care mi le-a pus Team Leader-ul meu în perioada în care am fost agentă. Prin intermediul acesta îi mulțumesc pentru toate sfaturile pe care mi le-a dat și pentru toate situațiile pe care m-a învățat să le tratez și soluționez cât mai eficient. Am învățat multe de la el și de la modul său de abordare. 

Vreau să îmi exprim recunoștința și față de colegii mei, echipa din Târgu Jiu: mulțumesc pentru tot ce mi-ați arătat și că nu ați renunțat la mine în momentele în care eram încăpățânată și nu vă ascultam. Mulțumesc și pentru că mă ajutați cu sfaturi personale, știu că mă pot baza pe voi oricând.

~De la Păun Florinel Răzvan pentru colegii săi din București~

Draga mea echipă, 

În această lună a iubirii, vă scriu cu inima plină de recunoștință și apreciere pentru tot ceea ce sunteți pentru mine. Aș vrea să vă mulțumesc pentru căldura și susținerea pe care mi le-ați oferit de-a lungul timpului, în special în cadrul proiectului nostru.

Asemenea unei rețele bine conectate, noi suntem cei care ne susținem reciproc în orice situație. În zilele dificile și în cele pline de succes, am simțit mereu sprijinul vostru necondiționat și încrederea voastră în potențialul nostru de a reuși.

Împreună, am navigat prin provocările și realizările proiectului nostru, transformând obstacolele în oportunități și construind punți solide către succes. Fiecare conversație, fiecare interacțiune și fiecare efort depus în echipă ne-au adus mai aproape unii de alții și de obiectivele noastre comune.

Aș vrea să subliniez importanța fiecărui membru al echipei noastre. Fiecare dintre voi aduceți unicitate și valoare proiectului nostru, contribuind la crearea unei culturi de colaborare și excelență.

În spiritul acestei luni a iubirii, vă trimit cele mai calde gânduri și urări. Să continuăm să lucrăm împreună, să ne susținem reciproc și să celebrăm fiecare victorie, mare sau mică, în călătoria noastră comună.

Cu sinceritate și respect,

Răzvan Păun

~De la Mădălina Puia pentru Ciprian Bălan din Galați~

Nu știu dacă am întâlnit pe cineva care să aibă atâta încredere în echipele lui. Și nu doar că are el încredere, dar reușește să insufle încrederea asta și celorlalți.

El e cel care mereu ne zice „Dacă un om normal poate face asta, voi de ce credeți că nu ați putea?

În toți cei 5 ani în care am trecut de la agent la agent senior și în final la Quality Assurance Specialist, pot să spun că el mi-a catapultat ambiția prin simplul fapt că m-a susținut.

Pe lângă toate de mai sus, cred că e și un prieten pe care poți să îl suni la 3 dimineață să îi spui că ai nevoie de ajutor și știi sigur că te va ajuta. 

Indiferent dacă e personal sau profesional, îl apreciez pentru că he’s got our backs no matter what :).

Le mulțumim tuturor participanților pentru înscriere și transmitem sincere felicitări câștigătorilor! 🙂

Cei 3 câștigători vor primi separat, pe mail, informațiile legate de detaliile premiului: câte o cină romantică în doi (pentru ei și persoana iubită), la un restaurant la alegere.

Așteptăm de la voi, oricând, mesaje de apreciere și gânduri bune pentru colegii voștri. 💕

#ShareTheCGSLove