Câștigători Performance Loop!

Inovația, exigența și preocuparea de a perfecționa lucrurile sunt constante ale activității în cadrul echipelor CGS România care, la rândul lor, sunt într-un continuu proces de dezvoltare. Avem 1 câștigător în această lună!

La fel ca înainte, premianții se vor bucura de o stea pe „Walk of Fame” și un plus de recunoaștere publică a performanței lor.

Evaluarea Top Performerilor a fost influențată de inovația adusă și de susținerea din partea manager-ului, de care performerii s-au bucurat din plin.

În funcție de evaluările managerilor Top Performerul lunii octombrie 2022 este:

Iulia Constantinescu (Simen)

Iulia face parte din echipa CGS din luna Noiembrie 2020, fiind în momentul de față unul dintre top performerii de pe proiectul pe care activează.

Iulia s-a făcut remarcată încă de la început prin faptul că a fost foarte activă în training, interesată de procese, mereu proactivă, inclusiv își ajută colegi foarte mult mai ales când ei sunt în perioada de training.

Datorită faptului că s-a descurcat foarte bine pe poziția de agent și a răspuns mereu provocărilor cu brio, a ajuns să facă parte și din altă echipă și se descurcă excelent pe ambele fără a avea nici o problemă cu modificările de program sau proceduri. A avut un impact major asupra bunului mers al proiectului.

Comunică foarte bine atât cu clientul cât și cu clienții companiei pentru care oferim support tehnic, dar și cu toată echipa din US. De-a lungul timpului, ea a primit feedback pozitiv din partea recruiterilor cu care lucrăm, aceștia fiind foarte mulțumiți de interacțiunile cu ea și de profesionalismul de care a dat dovadă mereu.

Felicitări câștigătoarei!

Nicolae Georgescu-Roegen și Ștefan Odobleja

Dorința lor de a perfecționa lucrurile a contribuit la evoluția umanității

Performance Loop: inovație si perfecționare!

Distribuie-l pe Facebook
Distribuie-l pe WhatsApp
Distribuie-l prin email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *