Câștigători Performance Loop!

Performance Loop: inovație și perfecționare! 

Inovația, exigența și preocuparea de a perfecționa lucrurile sunt constante ale activității în cadrul echipelor CGS România care, la rândul lor, sunt într-un continuu proces de dezvoltare. Avem 2 câștigători în această lună!

La fel ca înainte, premianții se vor bucura de o stea pe „Walk of Fame” și un plus de recunoaștere publică a performanței lor.

Evaluarea Top Performerilor a fost influențată de inovația adusă și de susținerea din partea manager-ului, de care performerii s-au bucurat din plin.

În funcție de evaluările managerilor Top Performerii lunii septembrie 2022 sunt:

Debora Voicu

Debora și-a început cariera în CGS la finalul anului 2021, în noiembrie. De la începutul carierei sale, atât în cadrul CGS-ului, cât și în cadrul proiectului, de mai puțin de un an, Debora a dat dovadă într-un mod constant de profesionalism, devotament și seriozitate față de job-ul său de a interacționa cu clienții noștri pe apeluri.

Consistența și eforturile depuse de către Debora au contribuit într-un mod special și pozitiv la rezultatele proiectului, depășind targeturile impuse de client. Debora a reușit să se remarce într-un mod exemplar prin performanțele sale lunare.

Potențialul, respectiv exemplul Deborei este unul de lăudat și demn de urmat. Suntem de părere că Debora este un membru foarte prețios și important al echipei noastre, care are un viitor strălucit în CGS.

Andrei Boran

Andrei face parte din echipa CGS din luna septembrie 2020, fiind în momentul de față unul dintre top performerii de pe proiectul pe care activează.

El a fost întotdeauna un agent foarte bun, s-a făcut remarcat între colegii lui pentru activitatea lui în cadrul proiectului, ajutorul pe care mereu îl oferă noilor agenți, volumul și calitatea muncii sale.

Comunică foarte bine cu echipa din US, a fost top agent în cadrul celui mai mare outage pe care l-am avut anul acesta. Întotdeauna respectă regulile și ne putem baza pe el pe orice tură de suport.

De-a lungul timpului, el a primit feedback pozitiv din partea candidaților și a clienților cu care lucrăm, aceștia fiind foarte mulțumiți de atenția lui la detalii, proactivitatea și empatia de care dă dovadă în fiecare interacțiune. De asemenea, clientul a ținut să ne aducă la cunoștință următoarele:

“Andrei shows an incredible thirst for knowledge and is a well skilled agent. Andrei regularly provides answers to other agents’ questions, with advanced insight he has attained from self learning and research into the application. Not only is he incredibly helpful and a valuable resource on the team, he is incredibly dependable”.

Felicitări câștigătorilor!

Haricleea Darclée și Marco Polo

Dorința lor de a perfecționa lucrurile a contribuit la evoluția umanității

Performance Loop: inovație si perfecționare!