Câștigători Performance Loop!

Performance Loop: inovație și perfecționare! 

Inovația, exigența și preocuparea de a perfecționa lucrurile sunt constante ale activității în cadrul echipelor CGS România care, la rândul lor, sunt într-un continuu proces de dezvoltare. Avem 2 câștigători în această lună!

La fel ca înainte, premianții se vor bucura de o stea pe „Walk of Fame” și un plus de recunoaștere publică a performanței lor.

Evaluarea Top Performerilor a fost influențată de inovația adusă și de susținerea din partea manager-ului, de care performerii s-au bucurat din plin.

În funcție de evaluările managerilor Top Performerii lunii august 2022 sunt:

Alina Drăgan

Alina și-a început activitatea în cadrul CGS în septembrie 2015, când s-a alăturat echipei noastre. Abilitățile și calitățile sale au ajutat-o să devină în scurt timp un membru de bază al proiectului și să obțină rezultate foarte bune, reprezentând compania în mod exemplar în relația cu clienții și dezvoltându-și o strânsă relație de colaborare atât cu celelalte departamente din cadrul companiei, cât și cu membrii echipei sale. Astfel, după doar 6 luni ca agent, ea a promovat ca și QA, și după un an pe această poziție, a obținut funcția de Team Leader.

Întrucât a demonstrat încă din primele zile că își dorește să acumuleze cât mai multe cunoștințe și să contribuie la dezvoltarea proiectului, ea a făcut față cu brio tuturor provocărilor, oferind în mod constant suport colegilor ei și fiind mereu interesată să găsească o soluție pentru orice problemă și un răspuns la orice întrebare, așa cum doar un lider adevărat poate să o facă.

Dar traseul Alinei în cadrul companiei nu s-a oprit aici. După o perioadă de 2 ani în care s-a dedicat jobului de mămică, Alina a revenit cu forțe proaspete și în Septembrie 2021, ea s-a alăturat unui nou proiect și a contribuit considerabil la creșterea acestuia, din poziția de Senior Team Leader.

Indiferent de sarcina care i-a fost atribuită, Alina a făcut mereu tot posibilul să o finalizeze cu succes și nu a dat înapoi atunci când a întâmpinat dificultăți. Din contră, s-a axat în permanență pe găsirea unor noi modalități de a soluționa atât problemele cu care s-a confruntat ea, dar și colegii ei din echipa de suport.

Mai mult decât atât, ea s-a implicat constant și atunci când a venit vorba de pregătirea noilor angajați, fiind dispusă să împărtășească cu aceștia cunoștințele pe care le-a dobândit de-a lungul timpului.

Și pentru că este o persoană ambițioasă, muncitoare, cu excelente abilități de preîntâmpinare și rezolvare a situațiilor dificile ivite și spirit inovator, Alina a contribuit considerabil la dezvoltarea rapoartelor de care aveam nevoie în vederea măsurării rezultatelor obținute de echipa de Customer Support. De asemenea, a pus la punct procedura de evaluare a agenților și a ajutat funcțiile de suport cu înțelegerea și implementarea acesteia.

În ceea ce privește rezultatele înregistrate, acestea au întrecut orice așteptări, iar noi nu putem decât să-i recunoaștem meritele și să fim mândri că face parte din echipa noastră.

Marius Mitache

Marius face parte din echipa CGS din luna septembrie 2021, fiind în momentul de față unul dintre top performerii de pe proiectul nostru din Sibiu.

Colegul nostru s-a făcut remarcat încă de la început prin faptul că a fost foarte activ în training, interesat de procese, mereu proactiv.

Datorită faptului că s-a descurcat foarte bine pe poziția de level 1 agent și a răspuns mereu provocărilor cu brio, a fost promovat la poziția de Level 2 agent, la cererea clientului nostru din US. Țin să menționez faptul că la momentul promovării era unul dintre cei mai noi agenți, însă activitatea lui a avut un impact major asupra bunului mers al proiectului, el devenind al doilea Tier 2 din echipa offshore. Comunică foarte bine atât cu clientul, cât și cu clienții companiei pentru care oferim suport tehnic, dar și cu toată echipa din US (Level 2 și Level 3 agents).

De-a lungul timpului, el a primit feedback pozitiv din partea recruiterilor cu care lucrăm, aceștia fiind foarte mulțumiți de interacțiunile cu el. De asemenea, clientul a ținut să ne aducă la cunoștință următoarele:

“Just want to call out that Marius is doing an amazing job in T2. Great work, very valuable add to the team. Punctual, perceptive, hard working. Love having him on T2”-

“I’ve been very impressed with Marius. Very dependable, smart and hardworking, he does a great job.”

Felicitări câștigătorilor!

Leonardo da Vinci și Michael Phelps

Dorința lor de a perfecționa lucrurile a contribuit la evoluția umanității

Performance Loop: inovație si perfecționare!