Câștigători Performance Loop!

Inovația, exigența și preocuparea de a perfecționa lucrurile sunt constante ale activității în cadrul echipelor CGS România care, la rândul lor, sunt într-un continuu proces de dezvoltare. Avem 1 câștigător în această lună!

La fel ca înainte, premianții se vor bucura de o stea pe „Walk of Fame” și un plus de recunoaștere publică a performanței lor.

Evaluarea Top Performerilor a fost influențată de inovația adusă și de susținerea din partea manager-ului, de care performerii s-au bucurat din plin.

În funcție de evaluările managerilor Top Performerul lunii iulie 2022 este:

Raluca Negoescu

Raluca face parte din echipa CGS România din luna Februarie 2018, iar începând cu luna Martie 2020 este agent Senior în echipa din care face parte.

Cu fiecare ocazie, Raluca se face remarcată prin seriozitate, atenție la detalii, pragmatism și nu în ultimul rând prin gândirea să critică. Sagace și atentă, Raluca a contribuit pozitiv la parcursul profesional al multor colegi, fie ei agenți sau leaderi și excelează prin cunoștințele legate de sisteme și proceduri.

În timpul petrecut ca Senior, Raluca a inovat procesul de quality control în cadrul proiectului din care face parte, contribuind astfel în mod direct la creșterea calității serviciilor oferite la nivel de departament.

Astfel, Raluca a devenit un membru de nelipsit al echipei sale și al întregului departament.

Felicitări câștigătoarei!

Stephen Hawking și Henry Ford

Dorința lor de a perfecționa lucrurile a contribuit la evoluția umanității

Performance Loop: inovație si perfecționare!