Câștigători Performance Loop 2.0!

Inițiativa noastră Performance Loop 2.0 este concepută pentru a încuraja inovația, pentru a optimiza procesele și pentru a îmbrățișa idei care îmbunătățesc calitatea și productivitatea companiei noastre, sau idei care contribuie la îmbunătățirea retenției și al engagement-ului echipelor noastre. Evaluăm inovația, îi premiem pe cei care doresc să perfecționeze mersul lucrurilor, pe cei care se implică în dezvoltarea de noi procese care duc la îmbunătățirea activității, care au un impact pozitiv pentru echipa/proiect/divizie/companie etc.

Astfel, la prima ediție avem 2 câștigători, cu două idei diferite, susținuți de același manager, Alexandra Iorga, pe care o felicităm pentru implicare, cât și pentru identificarea și prezentarea ideilor inovative ale colegilor săi!

La fel ca înainte, premianții se vor bucura de o stea pe „Walk of Fame” și un plus de recunoaștere publică a performanței lor.

Evaluarea Top Performerilor a fost influențată de inovația adusă și de susținerea din partea manager-ului lor de care performerii s-au bucurat din plin.

În funcție de evaluările managerilor Top Performerii lunii martie 2023 sunt:

Myrthis Pusztai

Myrthis s-a implicat extraordinar de mult in dezvoltarea si imbunatatirea skill-urilor si cunostintelor angajatilor. Personalitatea acesteia o recomanda pentru activitati interactive, unde poti invata usor si poti asimila informatia prin jocuri, challenges si quizzes.

A pus la punct o activitate, “Reseller Training and Contest” prin care angajatii nu doar ca isi pot testa cunostintele actuale, ci pot face un assessment correct al nivelului de informatie pe care il detin si, in acelasi timp, pot umple golurile pe care le au la momentul actual.

Training-ul realizat este axat pe domeniul vanzarilor, targeteaza in special upselling-ul, si este bazat pe un concurs cu 30 de intrebari si un timp limita de raspuns, in urma caruia echipa castigatoare aduna puncte.

Totodata, incurajeaza si buddy system, participantii concureaza doar impreuna cu un coleg cu care colaboreaza pe durata concursului.

Motivul pentru care am propus-o pe Myrthis, este pentru o executie perfecta a concursului pe care l-a gandit de la 0, iar ulterior pentru research-ul si munca depusa pentru a il adapta si aplica nu numai in interiorul proiectului nostru, cat si pe alte proiecte.

In urma primelor faze de concurs am observat ca training-ul are un adevarat succes, participantii primei grupe inregistrand o imbunatatire de 71% dpdv. produse vandute, drept urmare a devenit un training standard, la nivel de cont, prin care toti angajatii trebuie sa treaca.

Nemeth Jozsef

Jozsef a intrat in echipa CGS Brasov relativ recent, in luna Septembrie a anului 2022 dar, inca din prima zi de training ne-a surprins nu doar cu atitudinea lui extrem de pozitiva dar si cu simtul lui artistic, petrecandu-si timpul liber prin a-si caricaturiza colegii.

Insa, cu un background bine definit in inginerie si programare, Iojike avea sa ne suprinda inca o data, cu gandirea lui analitica si capacitatea de a se adapta oricarei situatii.

In pauzele din timpul programului de lucru, acesta a inceput sa isi aplice cunostintele de programare si sa isi dedice timpul liber in a invata sa creeze rapoarte complexe in baza noastra de date condus de curiozitate si din dorinta de a-si ajuta echipa.

Cel mai recent raport creeat de Jozsef a rezolvat o problema cu care proiectul nostru se confrunta de ceva timp si anume automatizarea calculului unui bonus acordat pe baza vanzarilor realizate de angajati.

Pana acum, procesul necesita un volum de munca considerabil din partea fiecarui angajat in a-si adauga manual tipul de vanzare printr-un conduit extern astfel, oferind fiecarui angajat o idee generala, in timp real, asupra sumei potentialului bonus.

– Raportul creeat de Jozsef faciliteaza capacitatea fiecarui angajat de a-si verifica suma potentialului bonus cu un efort minim;

– Elimina timpul pe care fiecare angajat trebuie sa il dedice dupa fiecare produs vandut cu succes;

– Are avantajul de a putea fi editat cu usurinta si adaptat oricarei echipe, individ sau la nivel de proiect;

– Poate face parte dintr-un dashboard, dandu-i o forma vizuala usor de urmarit.

Felicitări câștigătorilor!

Performance Loop 2.0: inovație si perfecționare!