Câștigători Performance Loop!

Performance Loop: inovație și perfecționare! 

Inovația, exigența și preocuparea de a perfecționa lucrurile sunt constante ale activității în cadrul echipelor CGS România care, la rândul lor, sunt într-un continuu proces de dezvoltare. Avem 1 câștigător în această lună!

La fel ca înainte, premiantul se va bucura de o stea pe „Walk of Fame” și un plus de recunoaștere publică a performanței sale.

Evaluarea Top Performerului a fost influențată de inovația adusă și de susținerea din partea manager-ului, de care performerul s-au bucurat din plin.

În funcție de evaluările managerilor Top Performerul lunii mai 2022 este:

Alexandra Olteanu

Alexandra Olteanu știe mereu ce să spună datorită onestitatății și transparenței. Ca lider, ea conduce cu inima și arată tuturor un respect extraordinar. Cea mai bună calitate a ei este că, chiar și atunci când apar vremurile cele mai întunecate, reușește să fie conștientă de părțile pozitive și să conducă spre succes.

Motivul pentru care vreau să o propun este datorită rezultatelor ei mari și a nivelului ridicat de implicare. Alexandra are un an pe proiectul nostru și a reușit să atingă rezultate foarte mari pentru primele cinci luni din 2022.

Este un lider foarte implicat, căreia îi pasă de echipa ei și îi învață respect și profesionalism în linia de afaceri Customer Service. Întotdeauna grijulie, ne bazăm întotdeauna pe ea pentru orice sarcină și adesea vine cu idei noi pentru a-i ajuta pe experți săi să învețe cum să evite o situație de escaladare, prezentând informații cheie despre cultura clienților. Este foarte concentrată pe dezvoltarea personală și de când a devenit lider, s-a concentrat pe Inteligența Emoțională și a făcut workshop-uri pentru a înțelege mai bine conexiunea umană.

Pozitivă și calmă, reușește să mențină un mediu de susținere pentru membrii echipei sale și îi motivează să se străduiască spre îmbunătățire. Alex este un mare plus pentru echipă, demonstrând constant spirit de echipă și profesionalism.

Și toate acestea, în timp ce ea ajută proiectul și cu interviuri.

Felicitări câștigătoarei!

Nadia Comăneci și Dumitru Prunariu

Dorința lor de a perfecționa lucrurile a contribuit la evoluția umanitățiiPerformance Loop: inovație si perfecționare!